Libnet.ro
UNICEF

20:45

Estimarile anterioare privind cresterea economica, gresite. Care sunt noile prognoze

Antena3 Antena3,
Estimarile anterioare privind cresterea economica, gresite. Care sunt noile prognoze

Comisia Nationala de Prognoza a revizuit in scadere la 5,5% proiectia referitoare la cresterea economiei in acest an, de la 6,1% cat estima in luna aprilie. in acelasi timp, institutia a revizuit. continuă pe Antena3

Mare atentie la consumul de ciuperci! Care sunt pericolele cu care se pot confrunta cei care cumpara de pe strada

Specialistii recomanda celor care cumpara ciuperci sa fie foarte atenti fiindca ploile puternice din utima perioada au afectat si ciupercile comestibile. De asemenea, au aparut si multe ciuperci.

SRI, STS, SPP, MApN si MAI cauta creiere proaspete: INCREDIBIL care sunt criteriile!

Pasionatii de tehnologie si securitate, indiferent de varsta, sunt asteptati sa se inscrie in PatriotFest, concurs organizat de New Strategy Center in parteneriat cu MApn, SRI, SPP, STS si MAI, care a fost.

Care sunt originile adevarate ale fotbalului, conform arheologilor

Cu mult inainte de febra campionatelor mondiale de fotbal, mayasii practicau sportul care astazi imbina si dezbina oameni si umple barurile de pretutindeni. Fotbalul este cel mai popular sport din lume, fiind indragit de peste 265 de milioane de oameni. Poate fi jucat pana si pe cele mai rudimentare terenuri, precum un camp oarecare, si [].

Romnia vrea sa cumpere lansatoare mobile de coasta cu rachete antinava: Care sunt variantele de rachete care ar intra n cursa si de ce contractul de doar 137 mil. euro ar putea avea o miza mult mai mare

Guvernul ar putea adopta in aceasta saptamana o hotarare pentru ca Ministerul Apararii sa inceapa negocierile de achizitie a unui sistem de instalatii mobile de rachete antinava care ar urma sa fie dispuse pe coasta Marii Negre. Contractul are o valoare estimata de Armata de aproape 137 de milioane de euro fara TVA, o suma esalonata pe cel putin cinci ani, iar in momentul de fata cel putin patru mari firme de aparare din lume sunt interesate. Alegerea unui tip de rachete antinava pentru bateriile de coasta ar putea avea o miza mult mai mare pe termen mediu si lung si ar putea influenta si un alt proces de inzestrare aflat acum in plina desfasurare.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )