Libnet.ro
UNICEF

09:30

Be EU: Adina Valean, avizata pentru functia de comisar

Antena3 Antena3,
Be EU: Adina Valean, avizata pentru functia de comisar

Epopeea comisarului european a ajuns la final. Adina Valean a primit un aviz pozitiv pentru postul alocat Romaniei in Comisia pentru Transporturi din Parlamentul European. Timp de trei ore, europarlamentarul. continuă pe Antena3

Adina Valean avizata pentru functia de comisar european pe Transporturi

Europarlamentarul Adina Valean afost avizata pentru functia de comisar european pe Transporturi, in urma audierii in comisiile de specialitate ale PE.

Be EU. Adina Valean, audiata in Parlamentul European

Europarlamentarul Adina Valean, propusa pentru functia de comisar european din partea Romaniei, va fi audiata astazi in Comisia pentru Transporturi din Parlamentul European. Adina Valean a primit aviz pozitiv.

Be Eu: Adina Valean, verificata in Parlamentul European

Adina Valean, nominalizata pentru postul de comisar european va fi audiata in scurt timp in comisiile parlamentare de Afaceri Europene din Parlament. Avizul comisiei de azi este unul.

Adina Valean, avizata pozitiv pentru functia de comisar european

Adina Valean, propunerea Romaniei pentru postul de Comisar european, a fost validata joi de Comisia de transporturi a Parlamentului cu 36 de voturi pentru Adina Valean ne-a convins. Candidatura sa a.

Adina Valean, audiata in Parlamentul European: Pactul ecologic va reprezenta o prioritate. Vreau sa fiu cea care va debloca dosarul pentru Cerul Unic European (VIDEO)

Europarlamentarul PNL Adina Valean, propusa pentru functia de comisar european din partea Romaniei, este audiata, joi, in Comisia pentru Transporturi a Parlamentului European. La inceputul audierilor, Valean a.

Adina Valean a fost validata de Comisia de transporturi a Parlamentului European

Adina Valean, propunerea Romaniei pentru functia de comisar european, a fost validata astazi de Comisia de transporturi a Parlamentului European cu 36 de voturi pentru, potrivit G4Media.

Adina Valean, audiata in Parlament

Deputatul european Adina Valean, propunerea guvernului Orban pentru functia de comisar european pentru transporturi, urmeaza sa fie audiata astazi de comisiile reunite pentru Afaceri Europene din Parlament.

Adina Valean, audiata in Parlamentul European: Voi pune intreaga experienta in sprijinul Romaniei

Europarlamentarul Adina Valean, nominalizata pentru postul de comisar european, este audiata marti in comisiile parlamentare reunite de afaceri europene, ea fiind insotita de catre premierul Ludovic Orban.

Adina Valean este audiata in comisiile parlamentare reunite de afaceri europene

Europarlamentarul Adina Valean, nominalizata pentru postul de comisar european, este audiata marti i.

Adina Valean va fi astazi audiata in comisiile parlamentare reunite de afaceri europene

Europarlamentarul Adina Valean, nominalizata pentru postul de comisar european, va fi audiata marti in comisiile parlamentare reunite de afaceri europene, anuntul fiind facut de catre deputatul USR Iulian Bulai, transmite News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )