Libnet.ro
UNICEF

13:00

Eugen Teodorovici, previziuni sumbre pentru economia Romaniei la primavara: Agentiile de rating se vor pronunta negativ

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici, previziuni sumbre pentru economia Romaniei la primavara: Agentiile de rating se vor pronunta negativ

Fostul ministrul al Finantelor, Eugen Teodorovici, a explicat in emisiunea Descoperiti, moderata de Andreea Sava, ca situatia economiei actuale se va inrautati si va produce efecte negative pentru populatie. continuă pe Antena3

EUGEN TEODOROVICI: PSD propune partidelor un act politic

ACTUALIZARE - PSD sustine fie eliminarea pensiilor speciale, cu exceptia celor militare, fie taxarea lor, a afirmat astazi senatorul social-democrat Eugen Teodorovici. --- PSD lanseaza catre toate partidele politice o invitatie pentru agrearea unui pact politic pentru reforme structurale in toate domeniile de activitate, astfel incat, odata ce vor fi aplicate acele masuri, nimeni din opozitie sa nu aiba niciun fel de repros, a anuntat astazi senatorul social-democrat Eugen Teodorovici, fost ministru al Finantelor, informeaza Agerpres. ro.

CTP, val de replici dure la adresa lui Eugen Teodorovici. Martafoi odios!

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, cu umorul oratoric specific, il critica aspra pe fostul Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, pentru atitudinea sa inadecvata pe care a avut-o in nenumarate cazuri la adresa actualului ministru liberal de Finante, Florin Citu. Citu vs Teodorovici. Razboiul continua Iar daca ceilalti social-democrati pare ca s-au resemnat cu gandul ca au .

Eugen Teodorovici, replica pentru vicepresedintele PNL: Daca este cum spuneti, plec din politica

Virgil Guran, vicepresedintele PNL si numit recent consilier de stat, a acuzat guvernarea PSD ca a lasat datorii foarte mari la PNDL, in momentul in care a plecat de la Palatul Victoria. in replica, Eugen Teodorovici, fostul ministru de Finante, l-a provocat pe Virgil Guran la un pariu, subliinind ca va pleca din politica daca e adevarat ce spune acesta .

Eugen Teodorovici lanseaza ideea unui pact politic, asumat de toate partidele, pentru realizarea de proiecte mari in toate domeniile

Fostul ministru de Finante Eugen Teodorovici a declarat ca este necesar un pact politic pentru realizarea proiectelor mari in toate domeniile, astfel incat guvernele sa aiba siguranta ca pot lua unele masuri fara teama contestarii Opozitiei.

Eugen Teodorovici: PSD sustine eliminarea pensiilor speciale, cu exceptia celor militare

PSD sustine fie eliminarea pensiilor speciale, cu exceptia celor militare, fie taxarea lor, a afirmat duminica senatorul social-democrat Eugen Teodorovici, fost ministru al Finantelor.

Eugen Teodorovici: O asumare a raspunderii Guvernului pe legea bugetului este neconstitutionala. PSD ia in calcul sesizarea CCR

Senatorul PSD Eugen Teodorovici spune ca o asumare a raspunderii Guvernului pe legea bugetului de stat este neconstitutionala. Fostul ministru al Finantelor aminteste de o decizie a CCR din anul 2010 potrivit careia a fost neconstitutionala asumarea raspunderii Executivului pe Legea educatiei.

Eugen Teodorovici, atac la adresa noului ministru de Finante: Am, totusi, convingerea ca societatea romaneasca nu se va lasa manipulata prin declaratii siropoase, prapastioase

Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finantelor din Guvernul Dancila, a lansat un atac dur la adresa actualului ministru de Finante din Guvernul Orban, spunand ca este suficient sa privim la rezultatele obtinute deja, fara a face concret mai nimic, ci numai prin efectul unor declaratii absolut iresponsabile cu privire la intentii si dorinte sau al unor masuri fara logica economica.

Stirile ProTV: Cum s-a schimbat economia Romaniei la 30 de ani de la Revolutie

Iesirea Romaniei de sub controlul comunist a adus capitalismul, dar si scaderea productivitatii muncii. Campania Dupa 30 de ani va arata cum au fost devansate investitiile de consum, unul bazat, in mare parte, pe credite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2787 seconds )