Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Teodorovici anunta o noua ordonanta pentru modificarea Codului Fiscal

Hotnews Hotnews,
 Eugen Teodorovici anunta o noua ordonanta pentru modificarea Codului Fiscal

Este o discutie la Comisia de Buget Finante pe acest act normativ, ca membru al Guvernului pot sa va spun ca saptamana viitoare incercam sa introducem o noua ordonanta de urgenta de modificare a Codului Fiscal cu mai multe aspecte care sunt foarte utile pentru economie, alaturi de care sa aducem si cateva amendamente, a declarat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, potrivit Mediafax. Ministrul Finantelor a mai adaugat ca cel mai important amendament va viza posibilitatea firmelor de a alege tipul de impozit pe profit sau pe cifra d afaceri), in anumite conditii. continuă pe Hotnews

Eugen Teodorovici anunta o noua ordonanta pentru modificarea Codului Fiscal -*- Eugen Teodorovici anunta o noua ordonanta pentru modificarea Codului Fiscal

Este o discutie la Comisia de Buget Finante pe acest act normativ, ca membru al Guvernului pot sa va spun ca saptamana viitoare incercam sa introducem o noua ordonanta de urgenta de modificare a Codului Fiscal cu mai multe aspecte care sunt foarte utile pentru economie, alaturi de care sa aducem si cateva amendamente, a declarat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, potrivit Mediafax. Ministrul Finantelor a mai adaugat ca cel mai important amendament va viza posibilitatea firmelor de a alege tipul de impozit pe profit sau pe cifra d afaceri), in anumite conditii.

Eugen Teodorovici: incercam sa introducem o noua Ordonanta de Urgenta de modificare a Codului Fiscal

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, a anuntat ca, la Comisia de Buget Finante, se incearca, saptamana viitoare, introducerea unei noi Ordonante de Urgenta pentru modificarea Codului Fiscal cu mai.

Teodorovici vrea o noua ordonanta: Firmele sa poata opta pentru impozit pe profit sau pe cifra de afaceri

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, a anuntat o noua ordonanta de urgenta pentru modificarea Codului Fiscal cu mai multe aspecte care sunt foarte utile pentru economie, scrie Digi24 .

Dupa revolutia fiscala ne mai paste inca o modificare a Codului FIscal

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, anunta o noua ordonanta de urgenta pentru modificarea Codul.

Saga modificarii Codului Fiscal continua. Guvernul pregateste o noua ordonanta

O noua ordonanta de modificare a Codului Fiscal este in lucru la Guvern, a anuntat joi ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici: in zona de Fisc toata infrastructura IT este invechita. Prezint scuzele mele catre toti contribuabilii(VIDEO)

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a prezentat joi scuze public dupa ce site-ul ANAF nu a functionat in aceasta saptamana. Teodorovici a vorbit despre infrastructura IT invechita, precizand.

Dupa o saptamana, site-ul ANAF a redevenit functional / Eugen Teodorovici: Imi cer scuze fata de toti contribuabilii

Site-ul ANAF a redevenit functional, dupa o saptamana in care a fost accesibil doar sistemul de depunere a declaratiilor, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, cerandu-si scuze miercuri fata de contribuabilii care au avut probleme din aceasta cauza.

Comisia Europeana propune o noua taxa pentru gigantii Internetului

Comisia Europeana a propus, ieri, o noua taxa pe cifra de afaceri a marilor companii din sectorul Internetului, afectat in prezent de un scandal de amploare privind protectia datelor, pe fondul amenintarilor privind un posibil razboi comercial cu SUA, informeaza AFP.

Mark Zuckerberg anunta schimbari majore pentru Facebook, in primul mesaj public dupa declansarea scandalului Cambridge Analytica

Mark Zuckerberg s-a adresat utilizatorilor de Facebook pentru prima oara de la pornirea scandalului Cambridge Analytica, intr-o postare publica pe pagina personala de Facebook. Mark Zuckerberg a anuntat schimbari.

O noua lovitura pentru DNA

Fostul director general al Romarm, Dan Tache, a fost achitat marti de Curtea de Apel Brasov, el fiind condamnat in prima instanta la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru instigare la abuz in serviciu,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )