Libnet.ro
UNICEF

17:15

Eugen Teodorovici, mesaj pentru Klaus Iohannis: Daca tacea, filozof ramanea!

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici, mesaj pentru Klaus Iohannis: Daca tacea, filozof ramanea!

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici lanseaza un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a primit felicitari la incheierea presedintiei semestriale a Consiliului Uniunii Europene. Mai. continuă pe Antena3

Ministrul Fondurilor Europene, Roxana Manzatu, mesaj pentru presedintele Iohannis: Suntem aproape de media europeana la absorbtia de fonduri europene. Deci nu suntem de certat

Noul ministru al Fondurilor Europene, Roxana Minzatu, a raspuns criticilor formulate de-a lungul timpului de presedintele Klaus Iohannis pe tema slabei absorbtii a banilor comunitari. in cadrul unei intalniri.

Klaus Iohannis, mesaj pentru salvamontisti: Rolul dumneavoastra este nepretuit - salvati vieti omenesti!

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, un mesaj pentrutoti salvamontistii romani. cu ocazia zilei Salvamont romania, seful statului ii felicita pe salvatori pentrucurajul si.

Eugen Teodorovici, zis si ministrul Dandy, si-a anuntat intentia de a candida la alegerile prezidentiale

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, si-a exprimat dorinta de a candida la prezidentiale. Evident, nu e singurul din cadrul PSD care vrea asta, deci va trebui sa se decida pe cine va arunca partidul in cursa pentru Cotroceni, din aceasta toamna. Viorica Dancila a spus ca sustine pe oricine din PSD care vrea sa candideze. Chiar .

EUGEN TEODOROVICI: Cu acciza la combustibil este o discutie in continuare

Discutia pe tema supraaccizei la carburanti continua, a declarat, astazi, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, la un post de televiziune, mentionand ca va aborda tema cu premierul pentru a vedea momentul cand ar putea fi luata o decizie.

Eugen Teodorovici si-a anuntat intentia de a intra in cursa pentru prezidentiabilul PSD

Eugen Teodorovici, ministrul de Finante, s-a inscris in cursa interna a partidului pentru desemnarea candidatului la prezidentiale. Acesta spune ca are solutii la problemele tarii si vrea sa le puna in.

Eugen Teodorovici si-a facut afis electoral. A zis si de ce vrea sa candideze (FOTO)

Intr-o postare de pe Facebook, de duminica, Eugen Teodorovici a admis ca, intr-adevar, vrea sa candideze la functia de presedinte pentru a face ceva pentru Romania, pentru a aduce cu adevarat unitate.

Eugen Teodorovici intra in cursa interna a PSD pentru prezidentiale. Ce spune Dancila

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a anuntat, in sedinta informala de la Neptun a conducerii PSD, faptul ca isi depune candidatura pentru a fi prezidentiabilul social-democratilor, potrivit unor surse politice.

Eugen Teodorovici se viseaza presedinte: Ministrul Discoteca a anuntat ca vrea sa candideze la alegerile prezidentiale

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a anuntat sambata, in cadrul sedintei informale a CEx PSD, de la Neptun, ca vrea sa candideze la alegerile prezidentiale, informeaza G4 Media.

Eugen Teodorovici s-a comparat cu celebrul comisar Corrado Cattani din serialul Caracatita

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici a anuntat, sambata, un nou proiect de reforma a sistemului vamal, spunand pe acest subiect ca-si asuma unele riscuri similare cu cele pe care le infrunta comisarul.

Klaus Iohannis, despre posibilitatea de a deveni noul sef al Consiliului European. Vom incepe o negociere

Presedintele Klaus Iohannis, prezent joi la Bruxelles, a dezvaluit ca nu exclude posibilitatea de a deveni seful Consiliului European. Daca acest lucru s-ar intampla, i-ar lua locul polonezului Donald Tusk. Iohannis, dezvaluiri despre sefia la Consiliul European Presedintele Romaniei a fost prezent, in cursul zilei de joi, la Consiliul European. Klaus Iohannis a fost intrebat .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )