Libnet.ro
UNICEF

15:15

Eugen Teodorovici: ii multumesc presedintelui ca a promulgat bugetul

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici: ii multumesc presedintelui ca a promulgat bugetul

Eugen Teodorovici, ministrul de Finante, i-a multumit presedintelui Iohannis ca a promulgat bugetul si a spus ca nu isi doreste ca temele importante sa devina o lupta politica. I-am multumit domnului . continuă pe Antena3

Eugen Teodorovici: N-as putea sa intru in logica presedintelui. Totul e facut in bataie de joc

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, face declaratii despre bugetul pe 2019. Dupa-amiaza avem si plenul pentru a vota bugetul. Speram sa se intample cat mai repede ca dupa sedinta sa-l.

Eugen Teodorovici lamureste scandalul cu Florin Citu

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a vorbit miercuri, la emisiunea Sinteza zilei, despre scandalul dincomisiile reunite de buget-finante. Va amintim ca in timp ce se discutau.

Teodorovici: intarzierea cu care a fost promulgat bugetul este nejustificata / Ministrul Finantelor vrea un pact de neagresiune intre partide

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, spune ca nu a primit nicio invitatie de la Administratia Prezidentiala pentru discutii legate de bugetul de stat, iar adoptarea bugetului a fost prilej pentru seful statului pentru a face declaratii politice care nu fac bine. De asemenea, in fata criticilor din partea opozitiei care au acuzat ca bugetul nu este sustenabil, Teodorovici a spus ca ar vrea ca toate partidele sa se aseze la masa si sa semneze un pact de neagresiune verbala.

Ministrii de Finante din UE au adoptat noua lista neagra a paradisurilor fiscale. Politico: Eugen Teodorovici, complet izolat, dupa ce anuntase o amanare a votului(VIDEO)

Ministrii de Finante din UE au adoptat noua lista neagra a paradisurilor fiscale! Decizia a fost luata la scurt timp dupa ce ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, care a prezidat reuniunea Consiliului.

Eugen Teodorovici: inchidem propunerea de modificare pe OUG 114, pe zona de banci si Pilon 2

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat miercuri ca, in aceasta saptamana, MFP inchide propunerea de modificare a OUG 114 in privinta bancilor si a Pilonului 2 de pensii, fixandu-si ca.

UE a adoptat noua lista neagra a paradisurilor fiscale. Eugen Teodorovici s-a opus si a uitat sa mentioneze: S-a trezit complet izolat

Ministrii de Finante ai Uniunii Europene au adoptat marti o noua lista a paradisurilor fiscale, desi ministrul Finantelor Eugen Teodorovici s-a opus si a cerut o amanare pana in mai. in comunicatul oficial, ministerul roman uita sa mentioneze acest aspect.

Ministrul Eugen Teodorovici spune ca se alatura protestului pentru autostrazi

Ministrul Eugen Teodorovici a anuntat vineri ca se alatura protestului pentru autostrazi sieu, spunand ca va cobori in fata ministerului, unde si-au anuntat prezenta mai multi manifestanti.

Eugen Teodorovici, explicatii dupa ce l-a jignit pe Florin Citu. Ministrul sustine ca a fost provocat de Opozitie: Categoric puteam sa folosesc si ghilimele

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, vine cu explicatii dupa ce l-a jignit pe liberalul Florin Citu. La dezbaterile pe buget din comisii, acesta l-a facut urat si prost pe senatorul PNL, atunci cand cel din.

Curiosul caz al lui Eugen Teodorovici

Este ora pranzului si cei din presa primim invitatie de la ministerul Finantelor, ceva de genul: Domnul ministru Eugen Teodorovici va sustine declaratii de presa. E invitatia pentru maine. Am fost cazuri in care urma sa fie in aceeasi zi. Multi ajungem cu 20-30 minute inainte pentru a ne ocupa un loc bun in sala. Uneori ne cheama in holul institutiei pentru a nu pune intrebari. Cand e pe hol, mare lucru nu auzi din ce vorbeste, pentru ca distanta dintre noi si pupitru e mare.

Eugen Teodorovici: Au fost peste 250 de ofiteri SRI detasati la ANAF

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat miercuri ca peste 250 de ofiteri SRI au fost detasati la ANAF, informeaza Stiripesurse. ro. Asa e. ) au fost detasati din diferite structuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )