Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Teodorovici neaga ca s-a discutat inlaturarea sefei ANAF si a lui Darius Valcov

Hotnews Hotnews,
 Eugen Teodorovici neaga ca s-a discutat inlaturarea sefei ANAF si a lui Darius Valcov

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat sambata, pentru Mediafax, ca nu s-a discutat despre inlocuirea sefei ANAF Mihaela Triculescu sau a consilierului pe probleme economice Darius Valcov, in contextul informatiilor aparute in spatiul public. continuă pe Hotnews

Teodorovici da inapoi: Nu a discutat nimeni despre inlaturarea sefei ANAF si a lui Darius Valcov

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a negat sambata informatiile cum ca s-ar fi discutat despre inlocuirea presedintelui ANAF, Mihaela Triculescu si a consilierului pe probleme economice, Darius Valcov.

Eugen Teodorovici: in luna mai, vom prezenta un pachet de masuri pentru mediul de afaceri

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat sambata, la Brad, ca in luna mai Guvernul va prezenta in mod public un pachet de masuri pentru mediul de afaceri, una dintre solutiile propuse fiind s.

Eugen Teodorovici spune ca noul indice de referinta (IRCC) se aplica si la Prima Casa. Cum e posibil?

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, continua sa sustina ca noul indice de referinta se va aplica si creditelor Prima Casa acordate incepand cu luna mai a acestui an, desi nu exista un act normativ care sa permita acest lucru. Intrebat cum va fi.

Eugen Teodorovici: ANAF trebuie sa aduca mai multi bani

Guvernul are in plan o prima rectificare bugetara pozitiva la finalul lunii iulie, iar ANAF Agentia Nationala pentru Administrare Fiscala, n. r. ) trebuie sa creasca gradul de colectare la 30% din PIB, a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )