Libnet.ro
UNICEF

21:17

Eugen Teodorovici e de parere ca inainte ca Romania sa intre in Schengen, trebuie sa producem mai multa palinca

B1 B1,
Eugen Teodorovici e de parere ca inainte ca Romania sa intre in Schengen, trebuie sa producem mai multa palinca

Statul roman trebuie sa aiba o pozitie transanta in privinta intrarii in spatiul Schengen, cum ar fi de exemplu sa se asigure ca in gospodarii oamenii vor putea obtine o cantitate mai mare de. continuă pe B1

Eugen Teodorovici (PSD): Dragnea a fost al nostru. Cand un copil greseste nu il dai afara din casa, ci ii explici ce e corect de facut (VIDEO)

Eugen Teodorovici, presedintele executiv al PSD, a declarat, marti, ca Liviu Dragnea a fost unul de-al lor si, printr-o metafora, afirma ca acesta nu trebuie exclus, ci mai degraba comportamentul sau ar trebui .

Mai bine mai tarziu, decat niciodata. Ce spune Eugen Teodorovici despre Liviu Dragnea: Al nostru!

Presedintele executiv al PSD , Eugen Teodorovici, a vorbit, marti, la Craiova, despre Liviu Dragnea si suportul ce ii va fi oferit in situatia in care se afla, facand o paralela cel putin interesanta. Ce spune Eugen Teodorovici despre Liviu Dragnea Liderul executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a spus, marti, la Craiova, care este atitudinea .

Eugen Teodorovici, pentru toti romanii din strainatate: cum vor putea trimite bani in tara fara comision

Romanii plecati la munca in strainatate vor putea trimite bani in tara fara comision. Anuntul a fost facut de ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, care a precizat ca la CEC Bank se lucreaza la un produs care sa faciliteze acest tip de tranzactii incepand cu luna septembrie. Eugen Teodorovici: Romanii din strainatate vor putea trimite .

EUGEN TEODOROVICI: Am agreat un set de modificari importante ale Codului fiscal

Ministerul Finantelor Publice a agreat un set de modificari importante ale Codului fiscal si Codului de procedura fiscala, dupa consultari cu mediul de afaceri, care au durat mai mult de un an, sustine ministrul de resort, Eugen Teodorovici.

Eugen Teodorovici, mesaj important pentru Diaspora. Ce se va intampla cu banii trimisi de romanii din strainatate

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a anuntat vineri, la o intalnire cu romani plecati la munca in strainatate, ca la CEC se lucreaza la un produs, ce va fi lansat probabil in luna septembrie,.

Eugen Teodorovici: Dragnea a fost al nostru, cu bune si cu rele, a fost al nostru. Un copil care iti greseste in casa, sparge farfuria sau ceasca cu cafea, il dai afara din familie?

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat marti, la Craiova, ca Liviu Dragnea a fost al lor si spune ca, la fel ca un copil care greseste in casa, nu il dai afara din familie, ci ii spui.

Eugen Teodorovici promite diasporei ca o va ajuta sa trimita mai usor bani inapoi in tara. Ce masuri ar urma sa se aplice

La CEC se lucreaza la un produs ce va fi lansat, probabil, in luna septembrie, prin care romanii din diaspora vor putea trimite bani acasa fara niciun fel de comision, a declarat ministrul de Finante, Eugen.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )