Libnet.ro
UNICEF

13:16

Eugen Teodorovici: PSD sustine eliminarea pensiilor speciale, cu exceptia celor militare

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici: PSD sustine eliminarea pensiilor speciale, cu exceptia celor militare

PSD sustine fie eliminarea pensiilor speciale, cu exceptia celor militare, fie taxarea lor, a afirmat duminica senatorul social-democrat Eugen Teodorovici, fost ministru al Finantelor. continuă pe Antena3

Teodorovici: Pozitia ferma a PSD - eliminarea pensiilor speciale, cu exceptia celor militare, sau taxarea acestora

PSD sustine fie eliminarea pensiilor speciale, cu exceptia celor militare, fie taxarea lor, a afirmat duminica senatorul social-democrat Eugen Teodorovici, fost ministru al Finantelor, citat de Agerpres.

EUGEN TEODOROVICI: PSD propune partidelor un act politic

ACTUALIZARE - PSD sustine fie eliminarea pensiilor speciale, cu exceptia celor militare, fie taxarea lor, a afirmat astazi senatorul social-democrat Eugen Teodorovici. --- PSD lanseaza catre toate partidele politice o invitatie pentru agrearea unui pact politic pentru reforme structurale in toate domeniile de activitate, astfel incat, odata ce vor fi aplicate acele masuri, nimeni din opozitie sa nu aiba niciun fel de repros, a anuntat astazi senatorul social-democrat Eugen Teodorovici, fost ministru al Finantelor, informeaza Agerpres. ro.

USR cere ordonanta de urgenta pentru eliminarea pensiilor speciale: Sunt o hotie, o inechitate, o nedreptate

USR a transmis, joi, pe pagina de Facebook, ca primari si viceprimari din intreaga tara au inceput sa notifice primariile si consiliile judetene ca vor pensii speciale, pentru unitatile mici efortul financiar fiind considerabil.

Eugen Teodorovici: PSD propune partidelor un pact politic pentru reforme structurale; prima masura vizeaza TVA

USR ameninta Guvernul Orban cu retragerea sprijinului politic. Doua mari cerinte: primari alesi in doua tururi si eliminarea pensiilor pentru alesii locali

Senatorul USR Florina Presada a anuntat ca va propune Comitetului Politic al formatiunii retragerea sprijinului acordat Guvernului PNL, daca, in saptamana care urmeaza, nu anunta o masura clara de revenire la alegerea primarilor in doua tururi si nu emite o Ordonanta pentru eliminarea pensiilor speciale pentru primari.

PSD ia in calcul o noua sesizare la CCR daca Guvernul isi va asuma raspunderea pe buget

Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finantelor, a declarat ca daca Guvernul Orban isi va asuma raspunderea pe legea bugetului pe anul viitor, PSD va sesiza Curtea Constitutionala. Se creeaza un precedent.

Eugen Teodorovici: O asumare a raspunderii Guvernului pe legea bugetului este neconstitutionala. PSD ia in calcul sesizarea CCR

Senatorul PSD Eugen Teodorovici spune ca o asumare a raspunderii Guvernului pe legea bugetului de stat este neconstitutionala. Fostul ministru al Finantelor aminteste de o decizie a CCR din anul 2010 potrivit careia a fost neconstitutionala asumarea raspunderii Executivului pe Legea educatiei.

Dupa ce s-au anuntat posibile taieri ale pensiilor speciale pentru militari, CTP a rabufnit: Lovitura de stat

Cristian Tudor Popescu este de parre ca pensiile speciale sunt un subiect sensibil pentru partidele politice, care se feresc sa le taie sau sa faca declaratii pe aceasta tema, intrucat 90 la suta din pensiile speciale din Romania sunt ale militarilor. Gazetarul sustine ca niciun politician nu se va atinge de aceste pensii de teama .

Eugen Teodorovici, replica pentru vicepresedintele PNL: Daca este cum spuneti, plec din politica

Virgil Guran, vicepresedintele PNL si numit recent consilier de stat, a acuzat guvernarea PSD ca a lasat datorii foarte mari la PNDL, in momentul in care a plecat de la Palatul Victoria. in replica, Eugen Teodorovici, fostul ministru de Finante, l-a provocat pe Virgil Guran la un pariu, subliinind ca va pleca din politica daca e adevarat ce spune acesta .

CTP, val de replici dure la adresa lui Eugen Teodorovici. Martafoi odios!

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, cu umorul oratoric specific, il critica aspra pe fostul Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, pentru atitudinea sa inadecvata pe care a avut-o in nenumarate cazuri la adresa actualului ministru liberal de Finante, Florin Citu. Citu vs Teodorovici. Razboiul continua Iar daca ceilalti social-democrati pare ca s-au resemnat cu gandul ca au .

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3149 seconds )