Libnet.ro
UNICEF

20:15

EUGEN TOMAC: Iohannis ar trebui sa amane decizia privind remanierea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUGEN TOMAC: Iohannis ar trebui sa amane decizia privind remanierea

Presedintele Klaus Iohannis trebuie sa actioneze cu multa responsabilitate si cu mult curaj in ceea ce priveste remanierea Guvernului, a declarat la RFI liderul PMP, Eugen Tomac. Acesta sustine ca nu este vorba doar despre o simpla remaniere, ci despre o criza politica generata de PSD. continuă pe Ziarul Bursa

Eugen Tomac: Presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa amane pana dupa referendum o decizie privind remanierea

Presedintele Klaus Iohannis trebuie sa actioneze cu multa responsabilitate si cu mult curaj in ceea ce priveste remanierea Guvernului, a declarat la RFI liderul PMP, Eugen Tomac. Acesta sustine ca nu este vorba doar despre o simpla remaniere, ci despre o criza politica generata de PSD.

Eugen Tomac (PMP), despre situatia de la Ministerul Justitiei: PSD a gasit un vinovat de serviciu, pe Tudorel Toader (VIDEO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a comentat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, situatia de la Ministerul Justitiei, precizand ca in tot acest caz, ministrul demisionar Tudorel Toader a fost gasit.

CCR amana din nou decizia privind completurile specializate, 20 mai ziua decisiva pentru Liviu Dragnea?

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a amanat pentru a treia oara, pentru 20 mai, decizia asupra sesizarii privind un posibil conflict juridic intre Parlament si Inalta Curte de Casatie si Justitie pe tema completurilor specializate in coruptie,.

Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din functia de procuror a lui Mircea Negulescu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din functia de procuror a lui Mircea Negulescu, ca urmare a excluderii din magistratura.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )