Libnet.ro
UNICEF

06:15

Eugen Tomac: Obiectivul PMP pentru alegerile locale este un scor de peste 10%. Vom rade toti presedintii care nu inteleg ca politica se face pe voturi

B1 B1,
Eugen Tomac: Obiectivul PMP pentru alegerile locale este un scor de peste 10%. Vom rade toti presedintii care nu inteleg ca politica se face pe voturi

Eugen Tomac a declarat, vineri, la Colegiul National al PMP de la Sinaia, ca urmatorul obiectiv al PMP este este sa obtina un scor de peste 10% la alegerile locale. Tomac a precizat ca va rade toti. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre candidat unic al partidelor de dreapta la alegerile locale: Este prematur sa abordam subiectul

Ludovic Orban a afirmat, marti, ca a discutat cu Dan Barna despre alegerile locale, insa e prea devreme pentru a aborda subiectul referitor la un candidat unic al partidelor de dreapta pentru acest scrutin electoral.

USR isi anunta urmatoarele prioritati: Propunerea candidatilor pentru alegerile locale din 2020

Alianta USR-PLUS a anuntat, marti, ca va propune candidati unici la alegerile locale din 2020 in Buc.

Traian Basescu, anunt-bomba: Ce aliante vizeaza pentru alegerile locale

Partidul Miscarea Populara nu are alt drum decat cel al aliantelor cu PNL si USR, in perspectiva alegerilor locale, a declarat vineri, la Sinaia, europarlamentarul formatiunii Traian Basescu. Pana la.

Eugen Tomac (PMP): Fara o Romanie intreaga, nici UE nu este intreaga Eurodeputatul, declaratii despre o zi cruciala pentru viitorul blocului comunitar (VIDEO)

Fara o Romanie intreaga, nici Uniunea Europeana nu este intreaga, a afirmat eurodeputatul Eugen Tomac, liderul PMP, care a precizat ca, miercuri, acorda unul dintre cele mai importante voturi din.

Eugen Tomac: PMP sustine alegerile anticipate cu cateva conditii esentiale, prevazute in Protocolul cu PNL

Eugen Tomac a reiterat, vineri, ca PMP sustine alegerile anticipate, dar cu conditiile prevazute in Protocolul semnat cu PNL inainte de investirea Guvernului Orban. PMP-ul sustine alegerile anticipate, dar.

Presedintele PMP Eugen Tomac anunta ca partidul sustine alegeri anticipate

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, spune ca parlamentarii PMP sustin organizarea de alegeri anticipate cu cateva conditii esentiale, acestea fiind reducerea numarului parlamentarilor la 300 si alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

USR-PLUS anunta ca va propune candidati unici la alegerile locale din 2020

Alianta USR-PLUS a anuntat ca va propune candidati unici la alegerile locale din 2020 in Bucuresti si in toata tara, iar candidatii vor fi alesi in lunile urmatoare. Este esential ca partidele care au luptat in ultimii ani impotriva PSD sa isi uneasca fortele si sa sustina candidatii cu cele mai mari sanse, au transmis reprezentantii Aliantei. Pentru Bucuresti, alegerea va fi facuta intre Nicusor Dan, pe careil va sustine USR, si Vlad Voiculescu, sustinut de PLUS.

CLIPE DE GROAZA pentru Dan Diaconescu! Este VESTEA TRISTA a zilei

Clipe de groaza pentru celebrul Dan Diaconescu! in timp ce isi conducea bolidul a patit ceva de nedescris. Dan Diaconesu a iesit in oras. Dupa ce a intrat la o casa de schimb valutar, omul de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )