Libnet.ro
UNICEF

00:07

Eugen Tomac (PMP), catre PNL si USR: Conditionam alegerile anticipate de aceste doua voturi

B1 B1,
Eugen Tomac (PMP), catre PNL si USR: Conditionam alegerile anticipate de aceste doua voturi

Eugen Tomac a reiterat, luni, faptul ca PMP va sustine alegerile anticipate, cu conditia ca USR si PNL sa sustina la randul lor alegerea primarilor in doua tururi si reducerea numarului de. continuă pe B1

Eugen Tomac: PMP sustine alegerile anticipate cu cateva conditii esentiale, prevazute in Protocolul cu PNL

Eugen Tomac a reiterat, vineri, ca PMP sustine alegerile anticipate, dar cu conditiile prevazute in Protocolul semnat cu PNL inainte de investirea Guvernului Orban. PMP-ul sustine alegerile anticipate, dar.

PMP propune PNL, USR si PLUS formarea unei aliante politice pentru indepartarea lui Niculae Badalau din orice functie publica. Tomac: Trebuie sa le reparam onoarea romanilor cinstiti din diaspora

PMP propune formarea unei aliante de centru-dreapta, in perspectiva alegerilor locale, la nivelul judetului Giurgiu, cu scopul de a invinge PSD in toate localitatile si la Consiliul Judetean, astfel.

PMP propune PNL si USR o alianta anti-PSD: Sa-l sanctionam pe Badalau

Liderul PMP, Eugen Tomac, a anuntat luni ca va propune liderilor PNL, USR si PLUS o prima alianta anti-PSD, in judetul Giurgiu, in vederea alegerilor locale, argumentand ca social-democratul Niculae B?.

Eugen Tomac: Obiectivul PMP pentru alegerile locale este un scor de peste 10%. Vom rade toti presedintii care nu inteleg ca politica se face pe voturi

Eugen Tomac a declarat, vineri, la Colegiul National al PMP de la Sinaia, ca urmatorul obiectiv al PMP este este sa obtina un scor de peste 10% la alegerile locale. Tomac a precizat ca va rade toti.

Presedintele PMP Eugen Tomac anunta ca partidul sustine alegeri anticipate

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, spune ca parlamentarii PMP sustin organizarea de alegeri anticipate cu cateva conditii esentiale, acestea fiind reducerea numarului parlamentarilor la 300 si alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

Traian Basescu, despre localele din 2020: PMP nu are alt drum decat cel al aliantelor cu PNL si USR

Fostul presedinte Traian Basescu le-a transmis vineri membrilor Colegiului National al PMP ca, in perpectiva alegerilor locale de anul viitor, partidul nu are alt drum decat cel al aliantelor cu PNL si USR,.

Orban, despre posibilitatea unor candidati comuni PNL-USR-PLUS la locale: Am convenit ca, punctual, unde e o disponibilitate de cooperare, noi vom accepta aceasta disponibilitate de cooperare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat ca liberalii vor accepta, in situatii punctuale, disponibilitatea USR si PLUS de a coopera cu PNL la alegerile locale, acolo unde aceasta disponibilitate se va manifesta si din pa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )