Libnet.ro
UNICEF

23:00

Eugen Tomac (PMP): Romanii nu vor mai accepta niciodata sa fie umiliti si intimidati. Romania nu este a PSD! incetati sa mai semanati ura si dezbinare!

B1 B1,
Eugen Tomac (PMP): Romanii nu vor mai accepta niciodata sa fie umiliti si intimidati. Romania nu este a PSD! incetati sa mai semanati ura si dezbinare!

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a condamnat in termeni duri interventia extrem de brutala si disproportionata a jandarmilor impotriva oamenilor care au manifestat pasnic in Piata Victoriei. Romanii nu vor. continuă pe B1

Eugen Tomac cere o reprezentare echitabila a Diasporei in Parlamentul Romaniei. Lider PMP: Luati exemplu minoritatilor

Presedintele PMP, Eugen Tomac, cere public o reprezentare echitabila a romanilor din Diaspora, in Parlament. Eugen Tomac avertizeaza ca politica statului cu privire la reprezentarea parlamentara a.

Vesti bune de la BNR. Isarescu anunta ca preturile nu vor mai creste alarmant in perioada urmatoare

Vesti bune de la Banca Nationala a Romaniei. Guvernatorul Mugur Isarescu anunta ca preturile nu vor mai creste alarmant in perioada urmatoare, iar aceeasi situatie va fi si la inceputul anului.

Protestul Diasporei a intrat in vizorul presei internationale: Romanii vor cere demisia Guvernului si alegeri anticipate

Presa internationala scrie despre protestul romanilor din Diaspora, care va avea loc vineri, in Piata Victoriei din Bucuresti. Romanii din diaspora se intorc acasa inainte de de protestul anti-guvernamental, titreaza Associated Press,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )