Libnet.ro
UNICEF

21:30

Eugen Tomac (PMP): Senatul a adoptat reducerea numarului de parlamentari la 300

B1 B1,
Eugen Tomac (PMP): Senatul a adoptat reducerea numarului de parlamentari la 300

Initiativa legislativa a PMP privind reducerea numarului de parlamentari la 300 a fost adoptata tacit de catre Senat, a anuntat liderul acestui partid, Eugen Tomac. Aceasta, considera Tomac, este o buna. continuă pe B1

Eugen Tomac (PMP): Senatul a adoptat reducerea numarului de parlamentari la 300 (VIDEO)

Initiativa legislativa a PMP privind reducerea numarului de parlamentari la 300 a fost adoptata tacit de catre Senat, a anuntat liderul acestui partid, Eugen Tomac. Aceasta, considera Tomac, este o buna.

Legea privind reducerea numarului de parlamentari la 300, adoptata tacit de Senat

Eugen Tomac, presedintele PMP, a anuntat ca Senatul a adoptat tacit initiativa PMP privind reducerea numarului de parlamentari la 300, creandu-se astfel contextul pentru punerea in aplicare a rezultatului referendumului pe aceasta tema din 2009.

Eugen Tomac, atac dur la adresa premierului: Marioneta lui Dragnea va raspunde penal pentru aceasta ilegalitate

Presedintele PMP, Eugen Tomac, critica in termeni duri ordonanta de urgenta data de premierul Viorica Dancila privind legea electorala prin care a eliminat PMP din randul partidelor care pot avea observatori.

Eugen Tomac, atac dur la adresa premierului: Marioneta lui Dragnea va raspunde penal pentru aceasta ilegalitate (FOTO)

Presedintele PMP, Eugen Tomac, critica in termeni duri ordonanta de urgenta data de premierul Viorica Dancila privind legea electorala prin care a eliminat PMP din randul partidelor care pot avea observatori.

Eugen Tomac, despre CEx al PSD: O furtuna ntr-un pahar cu apa, o facatura

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat ca scrisoarea disidentilor din PSD a devenit o anonima peste noapte, una pe care nimeni nu mai dorea sa si-o asume dupa votul majoritar de sustinere acordat lui Liviu Dragnea, si ca CEx al PSD a fost doar o furtuna intr-un pahar cu apa, o facatura.

Senatul a adoptat tacit initiativa reducerii numarului parlamentarilor

Liderul PMP Eugen Tomac afirma intr-o postare pe Facebook ca Senatul a adoptat tacit initiativa PMP privind reducerea numarului de parlamentari la 300, creandu-se astfel posibilitatea punerii in aplicare a rezultatului referendumului pe aceasta tema din 2009 si ca, in plina campanie pentru o noua consultare populara, actuala putere are ocazia de a demonstra ca nu doar mimeaza preocuparea fata de respectarea vointei poporului, iar initiativa sa se regaseasca saptamana viitoare pe ordinea de zi a plenului Camerei.

Proiectul PMP pentru reducerea numarului de parlamentari la 300, adoptat tacit de senatori. Tomac le cere deputatilor sa dea votul decisiv

Proiectul PMP privind reducerea numarului de parlamentari la 300 a fost adoptat tacit luna aceasta, a anuntat presedintele formatiunii, Eugen Tomac. in luna iulie, liderul PSD Liviu Dragnea a declarat ca nu are o mare rezerva in varianta de 300 de parlamentari, ba dimpotriva.

Presedintele PMP, Eugen Tomac, ironii dupa CEx-ul PSD: O furtuna intr-un pahar cu apa

Si opozitia a stat cu ochii pe CEX! Politicienii care se opun puterii au remarcat apoi cu sarcasm ca intreaga tevatura din PSD n-a fost decat o furtuna intr-un pahar cu apa. Presedintele PMP, Eugen.

Soc pe scena politica! USR s-a aliat cu PSD impotriva PMP. Eugen Tomac: Nici eu nu stiu ce sa mai inteleg (FOTO)

Tradare incredibila in opozitia din Romania! Desi s-a remarcat in Parlament ca un partid care face opozitie agresiva la PSD, in teritoriu USR a tradat si s-a aliat cu PSD impotriva PMP. Presedintele.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )