Libnet.ro
UNICEF

05:00

Eugen Tomac: Presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa amane pana dupa referendum o decizie privind remanierea

Adevărul Adevărul,
Eugen Tomac: Presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa amane pana dupa referendum o decizie privind remanierea

Presedintele Klaus Iohannis trebuie sa actioneze cu multa responsabilitate si cu mult curaj in ceea ce priveste remanierea Guvernului, a declarat la RFI liderul PMP, Eugen Tomac. Acesta sustine ca nu este vorba doar despre o simpla remaniere, ci despre o criza politica generata de PSD. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis l-a eliberat din functie pe procurorul general, Augustin Lazar, care a solicitat pensionarea

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 19 aprilie, decretul privind eliberarea din functia de procuror a lui Augustin Lazar, procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, la data de 27 aprilie 2019,.

Serban Nicolae: Daca Presedintele nu accepta toate propunerile de ministri, remanierea Guvernului se va face in Parlament

In situatia in care presedintele Klaus Iohannis va refuza chiar si unul dintre cei trei ministri propusi, remanierea Guvernului se va face in Parlament, prin infiintarea unui nou minister, a declarat senatorul .

EUGEN TOMAC: Iohannis ar trebui sa amane decizia privind remanierea

Presedintele Klaus Iohannis trebuie sa actioneze cu multa responsabilitate si cu mult curaj in ceea ce priveste remanierea Guvernului, a declarat la RFI liderul PMP, Eugen Tomac. Acesta sustine ca nu este vorba doar despre o simpla remaniere, ci despre o criza politica generata de PSD.

Augustin Lazar a fost eliberat din functia de procuror general al Romaniei. Klaus Iohannis a semnat decretul de pensionare

Augustin Lazar a fost eliberat din functia de procuror general al Romaniei. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de pensionare. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 19.

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Volodimir Zelenski, noul presedinte al Ucrainei: Exprim increderea ca vom putea sa contribuim la consolidarea relatiilor dintre cele doua state

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat pe Volodimir Zelenski pentru rezultatul obtinut la alegerile prezidentiale din Ucraina. Iohannis i-a urat succes lui Zelenski in indeplinirea mandatului de.

Klaus Iohannis si sotia sa, la slujba de inviere. Ce mesaj a transmis inainte de a intra in biserica

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, participa, sambata seara, la slujba de inviere de la Biserica Romano-Catolica Sfanta Treime din Sibiu. Familia prezidentiala a ajuns la lacasul de cult cu putin inainte de ora 21. 00, iar seful statului le-a urat credinciosilor care sarbatoresc Pastele Sarbatori luminate.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de eliberare din functie a procurorului general Augustin Lazar prin pensionare

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul de eliberare din functie a procurorului general Augustin Lazar dupa ce acesta a cerut pensionare, iar CSM a dat aviz pozitiv. Presedintele Romaniei,.

Liviu Dragnea, val de acuzatii la adresa lui Klaus Iohannis

Liviu Dragnea l-a atacat dur pe presedintele Klaus Iohannis despre care a spus ca nu poate vorbi despre coruptie din moment ce a furat sase case de la statul roman si nu vrea sa dea banii inapoi. Reactia.

Presedintele Klaus Iohannis participa, alaturi de sotia sa, la slujba de inviere de la Biserica Romano-Catolica din Piata Mare a Sibiului (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis, alaturi de Prima Doamna Carmen Iohannis, participa, sambata seara, la slujba de inviere oficiata la Biserica Romano-Catolica din Piata Mare a Sibiului. Cei doi si-au.

Ciolos: Presedintele nu ar trebui sa fie de acord cu Nicolicea; un incompetent complet

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, considera ca presedintele Klaus Iohannis nu ar trebui sa fie de acord sa-l numeasca pe Eugen Nicolicea ca ministru al Justitiei la propunerea PSD, intrucat acesta este un incompetent complet.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )