Libnet.ro
UNICEF

10:00

Eugen Tomac s-a iNTALNIT cu presedintele american Donald Trump. Ce s-a DISCUTAT

B1 B1,
Eugen Tomac s-a iNTALNIT cu presedintele american Donald Trump. Ce s-a DISCUTAT

Vineri seara, cu ocazia Lincoln Day, presedintele PMP, Eugen Tomac, s-a intalnit cu presedintele american Donald Trumpla resedinta din Florida a acestuia, politicianul roman fiind de altfel si. continuă pe B1

O scurta istorie a inaltimilor Golan, teritoriu disputat de Israel si Siria si readus in discutie de Donald Trump

Presedintele american Donald Trump si-a exprimat sustinerea pentru Israel in ceea ce priveste controlul asupra inaltimilor Golan, intr-o postare pe Twitter, ieri, inversand zeci de ani de politica americana.

Donald Trump: A venit vremea ca SUA sa recunoasca suveranitatea Israelului asupra inaltimilor Golan

Presedintele american Donald Trump s-a declarat joi in favoarea recunoasterii suveranitatii Israelului asupra zonei pe care a ocupat-o si anexat-o in inaltimile Golan, o decizie care nu a fost niciodata recunoscuta de comunitatea internationala, scrie AFP.

Donald Trump acuza Facebook, Google si Twitter de pozitii favorabile democratilor de extrema stanga

Presedintele american Donald Trump a acuzat companiile de tehnologie Facebook, Twitter si Google ca promoveaza democratii de extrema stanga, insa a promis ca va castiga oricum, scrie Politico.

Franta respinge initiativa lui Donald Trump de admitere a Braziliei in NATO

Administratia Emmanuel Macron a respins, miercuri, initiativa presedintelui american Donald Trump privind eventuala admitere a Braziliei in NATO, argumentand ca Tratatul Organizatiei Atlanticului de Nord descrie clar zona geografica de aplicare.

FOTO Tomac spune ca a fost acasa la Trump si posteaza o imagine cu presedintele american

Eugen Tomac, scrie pe Facebook ca vineri seara a fost fost invitat la resedinta din Florida a lui Donald Trump, la o cina festiva organzata de Partidul Republican cu prilejul Lincoln Day, liderul PMP postand si o imagine in care apare alaturi de presedintele Statelor Unite.

EUGEN TOMAC: I-am adresat liderului de la Casa Alba invitatia de a vizita tara noastra

Liderul PMP, Eugen Tomac, anunta ca a participat la un eveniment organizat la resedinta lui Donald Trump din Florida, ocazie cu care i-a adresat presedintelui SUA invitatia de a vizita Romania.

Donald Trump, anunt SOC: Brazilia ar putea fi primita in NATO

Presedintele american Donald Trump a anuntat marti ca ia in calcul primirea Braziliei in NATO. Ne vom gandi foarte, foarte serios la asta in ceea ce priveste - fie ca este NATO, fie ceva in legatura cu.

Trump saluta sfarsitul califatului Statului Islamic: Vom ramane vigilenti pana cand organizatia va fi invinsa, oriunde ar fi

Presedintele american Donald Trump si-a exprimat satisfactia sambata pentru sfarsitul califatului gruparii jihadiste Statul Islamic, promitand ca SUA vor ramane vigilente fata de principala organizatie jihadista in lume, potrivit Agerpres.

Trump anuleaza sanctiuni impuse Coreei de Nord pentru ca-l apreciaza pe Kim

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca anuleaza sanctiuni impuse de catre Departamentul sau al Finantelor si care vizau sa stranga latul in jurul Coreei de Nord, pentru ca Phenianul sa renunte la programul sau nuclear, relateaza AFP.

PENTRU CA-L APRECIAZA PE KIM: Trump anuleaza sanctiuni impuse Coreei de Nord

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca anuleaza sanctiuni impuse de catre Departamentul sau Finantelor si care vizau sa stranga latul in jurul Coreei de Nord, pentru ca Phenianul sa renunte la programul sau nuclear.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )