Libnet.ro
UNICEF

22:45

Eugen Tomac: Sunt tot mai convins ca politicieni din varful PSD au trimis in mod voit si bine recompensat provocatori care sa compromita miscarea de protest

B1 B1,
Eugen Tomac: Sunt tot mai convins ca politicieni din varful PSD au trimis in mod voit si bine recompensat provocatori care sa compromita miscarea de protest

Presedintele PMP, Eugen Tomac, sustine, intr-o postare pe Facebook, ca este din ce in ce mai convins ca lideri ai PSD au trimis provocatori in Piata Victoriei care sa compromita miscarea de. continuă pe B1

Eugen Tomac (PMP): Romanii nu vor mai accepta niciodata sa fie umiliti si intimidati. Romania nu este a PSD! incetati sa mai semanati ura si dezbinare!

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a condamnat in termeni duri interventia extrem de brutala si disproportionata a jandarmilor impotriva oamenilor care au manifestat pasnic in Piata Victoriei. Romanii nu vor.

Eugen Tomac cere o reprezentare echitabila a Diasporei in Parlamentul Romaniei. Lider PMP: Luati exemplu minoritatilor

Presedintele PMP, Eugen Tomac, cere public o reprezentare echitabila a romanilor din Diaspora, in Parlament. Eugen Tomac avertizeaza ca politica statului cu privire la reprezentarea parlamentara a.

Lira sterlina, la cel mai redus curs din ultimele noua luni

Moneda Marii Britanii, lira sterlina, s-a depreciat ieri, pe pietele externe, pana la cel mai redus nivel din ultimele noua luni, fata de euro, din cauza temerilor tot mai mari ca Regatul Unit ar putea parasi Uniunea Europeana fara un acord privind viitoarele legaturi economice cu blocul comunitar.

Acestea sunt cele mai cele mai falsificate alimente din lume. Ai mare grija!

In industria alimentara se pot strecura si unele fraude, care din cauza naturii industriei, pot duce chiar si la unele probleme de sanatate. Potrivit Food Fraud Database, expertii estimeaza ca in jur de 10%.

VIDEO si FOTO Destinatii de weekend: Cazanele Dunarii, unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania

Daca nu ai ajuns inca la Cazanele Dunarii, e timpul sa iti rezervi un weekend pentru a vizita unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania. Locul atrage in fiecare an o multime de turisti. Pe langa vizitarea obiectivele turistice, poti face.

Cea mai veche rafinarie din Romania se vinde pe OLX

Cea mai veche rafinarie din Romania se vinde pe OLX. Este vorba despre rafinaria Steaua Romana din Campina, care a intrat in insolventa in 2014. Pretul cerut de vanzator pentru rafinarie si pentru.

Angajatii, tot mai pretentiosi in privinta conceptului de viata la birou

Odata cu dezvoltarea pietei de birouri pana la un nivel de 2,3 milioane de metri patrati, cladirile de birouri devin din ce in ce mai importante in procesul de recrutare si retentie al angajatilor, informeaza Colliers International Romania, printr-un comunicat.

Mai multi oameni din Iasi au fost muscati de serpi. Autoritatile sunt iN ALERTA (VIDEO)

Autoritatile din Iasi sunt in alerta dupa ce mai multi oameni au fost muscati de serpi, in ultimele zile. Doi dintre ei au ajuns la spital duminica dimineata. Este vorba despre o femeie de 34 de ani care a .

Dieta. Este considerata cea mai buna dieta din lume

Dieta. Expertii nu inceteaza sa-i aduca laude si o plaseaza in fruntea clasamentului celor mai sanatoase regimuri alimentare, pentru al optulea an consecutiv. Ce o fi asa special la aceasta dieta de starneste atatea.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )