Libnet.ro
UNICEF

21:32

Euro 2020: Stadionul Steaua, finalizat in proportie de 65% - Suprafata de joc va fi gata la finalul lunii mai

Hotnews Hotnews,
 Euro 2020: Stadionul Steaua, finalizat in proportie de 65% - Suprafata de joc va fi gata la finalul lunii mai

Stadionul Steaua, unul dintre cele patru pe care Romania s-a angajat sa le construiasca in cadrul organizarii Campionatului European de fotbal din 2020 la Bucuresti, este finalizat in proportie de 65%, a anuntat Cristian Erbasu, reprezentantul constructorului, in timpul vizitei pe care premierul Ludovic Orban a efectuat-o, luni, pe santierul din Bulevardul Ghencea. continuă pe Hotnews

Stadionul Ghencea va fi gata in proportie de 95 la suta pentru EURO 2020

O spune Cristian Erbasu, reprezentantul constructorului, dupa o vizita pe santier a premierului Romaniei, Ludovic Orban.

Euro 2020, preliminarii: 16 echipe calificate inaintea ultimei etape, patru locuri ramase

Inaintea ultimei etape a preliminariilor Euro-2020, 16 echipe si-au obtinut biletele pentru turneul final, insa nu toate stiu de pe ce loc s-au calificat. Mai sunt disponibile din preliminarii patru locuri. Portugalia este favorita sa mearga mai departe, in timp ce Grupa D, unde nu se stie nicio formatie calificata, si Grupa E programeaza meciuri fierbinti. Ultima etapa a preliminariilor incepe duminica. Romania are ca ultima sansa de calificare castigarea play-off-ului din Liga Natiunilor, din martie 2020.

Ce sanse de calificare mai are Romania, dupa umilinta cu Suedia. Doar asa mai putem ajunge la Euro 2020

Meciul tricolorilor contra echipei Suediei a fost un esec. Ce sanse mai sunt acum pentru echipa Romaniei pentru a mai putea ajunge la Euro 2020? Iata singura optiune pe care o au romanii! Calificarea Romaniei la Euro 2020, dupa esecul cu Suedia Cu toate ca a pierdut meciul contra Suediei, Romania inca mai poate ajunge .

Rezultate din preliminariile EURO 2020. Alte trei echipe calificate

Vedeti mai jos rezultatele inregistrate, joi seara, in preliminariile EURO 2020, partide in urma carora alte trei echipe au obtinut calificarea la turneul final.

Cine transmite la TV meciul Romania Suedia, in preliminariile Euro 2020

Romania Suedia, preliminarii Euro 2020, grupa F vineri, 15 noiembrie, ora 21:45, pe Arena Nationala din Bucuresti. Meciul este transmis in direct de postul de televiziune Pro TV, dar poate fi urmarit si online in format live stream video. Tricolorii au doar varianta victoriei cu nordicii pentru a pastra sanse de calificare la .

Romania termina in genunchi preliminariile EURO 2020

Ce a inceput prost s-a terminat si mai prost pentru nationala Romaniei in preliminariile EURO 2020, turneu final la care mai putem ajunge doar printr-o minune la cum am aratat in ultimele meciuri oficiale.

Spania - Romania, preliminarii EURO 2020: Un numar record de romani vor sustine nationala in deplasarea de la Madrid

In ciuda ratarii calificarii directe la EURO 2020 dupa infrangerea de vineri cu Suedia, Romania va avea parte de un numar record de fani care va sustine nationala lui contra la meciul de luni seara impotriva.

Portugalia lui Cristiano Ronaldo, calificata la Euro 2020

Reprezentativa de fotbal a Portugaliei, campioana en titre, s-a calificat, duminica, la Euro 2020, d.

Posibilii adversari ai Romaniei in barajul pentru EURO 2020

Sperantele Romaniei pentru un loc la EURO 2020 se leaga de barajele organizate de UEFA in luna martie a anului viitor pe ruta Ligii Natiunilor.

Euro 2020, preliminarii: Olanda, Germania si Austria s-au calificat la turneul final - Belgia, a noua victorie (Rezultatele serii)

In urma meciurilor disputate sambata in preliminariile Euro 2020 s-au stabilit alte trei echipe calificate la turneul final de vara viitoare, Olanda si Germania s-au calificat din Grupa C, in timp ce Austria a invins Macedonia de Nord cu 2-1 si i se alatura Poloniei pe lista calificatelor din Grupa G. Belgia continua seria de victorie: 4-1 vs Rusia, in deplasare a noua victorie in tot atatea partide).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )