Libnet.ro
UNICEF

20:30

Europa League: FCSB vs Lazio in 16-imile competitiei (Programul complet al disputelor)

Hotnews Hotnews,
 Europa League: FCSB vs Lazio in 16-imile competitiei (Programul complet al disputelor)

FCSB se va duela cu SS Lazio in 16-imile Europa League, conform tragerii la sorti care a avut loc luni, la Nyon Elvetia). continuă pe Hotnews

Tragere la sorti Europa League: FCSB va intalni Lazio Roma in 16-imile competitiei

FCSB, vicecampioana Romaniei, nu s-a aflat in urna capilor de serie pentru tragerea la sorti a meciurilor din saisprezecimile de finala ale Europa League la fotbal, si va intalni formatia.

Europa League: FCSB afla luni pe cine va intalni in 16-imile competitiei (Arsenal, Milan, Atletico Madrid, posibili adversari)

Luni, de la ora 14:00, va avea loc la Nyon Elvetia) tragerea la sorti a partidelor din 16-imile Europa League la fotbal. Dupa ce a pierdut pe ultima suta de metri locul intai in grupa, FCSB a ratat sansa de a se afla in urna capilor de serie. In aceste conditii, formatia Liga 1 ar putea da peste nume mari precum Arsenal, AC Milan, Atletico Madrid sau Lazio.

FCSB, infrangere cu Lugano si ratarea primului loc

Dupa un inceput entuziasmant cu trei victorii la rand, FCSB a incheiat in genunchi faza grupelor Europa League, invinsa pe teren propriu de Lugano, cu 2-1. In urma acestui rezultat echipa bucuresteana a pierdut primul loc in fata celor de la Viktoria Plzen si va avea o misiune dificila la tragerea la sorti.

Europa League: AC Milan, Villarreal si Lazio, invinse in ultima etapa din faza grupelor (Rezultate complete)

Joi s-au disputat ultimele partide din cadrul grupelor editiei 2017/2018 a Europa League. Deja calificate in primavara europeana, AC Milan, Villarreal si Lazio au pierdut meciurile din ultima etapa. Romania va fi reprezentata in 16-imile competitiei de FCSB, care a incheiat pe locul doi in Grupa G, dupa ce a fost invinsa de Lugano, scor 2-1. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate in ultima etapa a grupelor Europa League si clasamentele finale.

FCSB si-a aflat adversara din Europa League (VIDEO)

FCSB si-a aflat adversara din16-imile Europa League. Echipa antrenata de Nicolae Dica se va duela cu Lazio. Meciul tur se va juca la Bucuresti, pe 15 februarie, iar returul va avea loc pe 22.

Tragere INFERNALA pentru FCSB! Si-a aflat ADVERSARA din Europa League (VIDEO)

FCSB si-a aflat adversara din16-imile Europa League. Echipa antrenata de Nicolae Dica se va duela cu Lazio. Meciul tur se va juca la Bucuresti, pe 15 februarie, iar returul va avea loc pe 22.

FCSB contra Lazio Roma in 16-imile Europa League

FCSB si-a aflat luni de la ora 14:00 adversarul pe care il va intalni in faza saisprezecimilor de finala din Europa League.

Misiune infernala pentru FCSB in 16-imile Europa League. Lista posibililor adversari

FCSB a ratat castigarea grupei de Europa League si va avea o misiune infernala in faza urmatoare a competitiei, saisprezecimile de finala programate in luna februarie in asa numita primavara europeana.

Emotii pentru FCSB, azi e tragerea la sorti a tabloului din Europa League. Care sunt posibilii adversari

FCSB isi afla astazi adversarul din saisprezecimile Europa League. Pentru ca a incheiat pe locul doi in grupa, echipa antrenata de Nicolae Dica va avea parte de un adversar redutabil.

CM Handbal (f): Meciul Romania vs Cehia se va disputa luni, de la ora 18.30/ Programul complet al optimilor

Nationala de handbal feminin a Romaniei va disputa partida cu Cehia, din optimile Campionatului Mondial din Germania, luni, de la ora 18. 30, la Leipzig, a anuntat forul international de profil, care a publicat programul tuturor celor opt partide din aceasta faza eliminatorie a competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )