Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eurostat: Bucurestenii sunt cei mai nemultumiti europeni cand vine vorba de conditiile din scoli si transportul public

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Eurostat: Bucurestenii sunt cei mai nemultumiti europeni cand vine vorba de conditiile din scoli si transportul public

Aproape jumatate 48%) dintre locuitorii Bucurestiului sunt nemultumiti de scolile si de facilitatile de educatie din orasul lor, arata datele publicate de Eurostat pe baza unui sondaj care a cuprins 24 de capitale din Uniunea Europeana in 2015. continuă pe Wall-Street Ro

Bucurestenii, cei mai nemultumiti europeni de scolile din orasul lor

Aproape jumatate 48%) dintre locuitorii Bucurestiului sunt nemultumiti de scolile si de facilitatile de educatie din orasul lor, arata datele publicate de Eurostat pe baza unui sondaj care a cuprins 24 de capitale din Uniunea Europeana in 2015, citate de Agerpres.

Cti romni vnd pe eBay si care sunt cele mai vndute produse

Peste 5. 000 de comercianti din Romania au vandut in primele sapte luni din acest an aproape 192. 000 de produse prin platforma de comert online eBay. Iata care sunt cele mai vandute produse.

Castigatori Emmy 2018: care sunt cele mai bune seriale si cei mai buni actori

Comedia The Marvelous Mrs. Maisel a dominat gala premiilor Primetime Emmy 2018, castigand sapte trofee, in timp ce Game of Thrones a fost desemnat cel mai bun serial-drama. Cea de-a 70-a editie a evenimentului a avut loc pe 17 septembrie la Microsoft Theater din Los Angeles si a fost prezentata de comediantii Michael Che si Colin Jost.

Spectacol in aer si pe apa in Capitala: Cei mai buni piloti, marinari si scafandri si-au demonstrat abilitatile pe Lacul Morii (VIDEO)

Spectacol in aer si pe apa in Capitala. Sute de bucuresteni si-au dat sambata intalnire langa Lacul Morii. Mai bine de patru ore au admirat veliere, parasutisti si avioane, toate intr-un show.

Administratorul paginii de Facebook a Ambasadei Suediei: Dan Bursuc este unul dintre cei mai importanti producatori muzicali din Romania

Ambasada Suediei foloseste, de cele mai multe ori, retelele de socializare pentru a promova anumite teme considerate tabu in Romania. Administratorul paginii de Facebook a Ambasadei Suediei, Alexander Peyre.

Be EU. Comisarul pe Agricultura, despre pesta porcina:Romania are cei mai multi fermieri din UE. Trebuie sa vedem cesustinere financiara le putem oferi

Comisarul pe Agricultura, PhilHogan, a vorbit in emisiunea Be EU despre problema pestei porcine, dar si despre ce masuri se vor lua ca fermierii romani sa fie despagubiti. Avem cel mai mare num?.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )