Libnet.ro
UNICEF

20:15

Eurostat: Romania a ajuns la cea mai mare inflatie anuala din Uniunea Europeana (FOTO)

B1 B1,
Eurostat: Romania a ajuns la cea mai mare inflatie anuala din Uniunea Europeana (FOTO)

In aceeasi zi in care Viorica Dancila lauda performantele economice ale Guvernului PSD-ALDE, Eurostata publicat date care arata ca inmai 2019, Romania a inregistrat o rata a inflatiei de 4,4%,. continuă pe B1

Eurostat: Salariile romanilor, cea mai mare crestere la nivel european in primul trimestru

Datele publicate luni de Oficiul European de Statistica arata ca Romania a inregistrat in primul trimestru din 2019, comparativ cu perioada similara a anului trecut, cea mai mare crestere a costurilor orare cu forta de munca, tara noastra fiind urmata, in topul Eurostat, de Bulgaria si Slovacia.

Avans spectaculos pentru sectorul constructiilor. Romania, cea mai mare crestere din UE

Romania a inregistrat in luna aprilie cel mai mare avans al productiei in constructii din UE, fata de martie, si al doua cea mai mare crestere fata de aprilie 2018, arata Eurostat.

Digi24: Tara in care temperatura a ajuns la 63 de grade Celsius, cea mai mare inregistrata vreodata pe Terra

Cea mai mare temperatura la nivel mondial a fost inregistrata luna aceasta, 63 de grade Celsius la soare, potrivit autoritatilor, insa cifrele trebuie sa fie confirmate de specialistii World Meteorological Organisation WMO).

Papa Francisc ar urma sa faca cea mai mare reforma a Bisericii din ultimul mileniu, care ar putea schimba totul

Papa Francisc ar putea sa faca cea mai mare reforma a Bisericii Catolice din ultimul mileniu, daca ia in considerare o cerere a preotilor din America de Sud. Se stie firea deschisa si reformatoare a Suveranului Pontif, asa ca nu este exclus sa faca o schimbare istorica. Catolicismul este una dintre cele mai stricte ramuri .

Firmele din Romania suporta cea mai brusca majorare a costurilor cu lucratorii, din UE. Salariul in constructii

Firmele din Romania suporta in continuare cele mai mari cresteri procentuale ale costurilor cu forta de munca, inclusiv cu salariile, comparativ cu situatia din toata Uniunea Europeana, releva datele Eurostat publicate luni. in ciuda cresterilor salariale din mediul privat, tot sectorul bugetar a are cea mai brusca majorare de salarii in Romania. Atentie, vorbim despre cresterea procentuala a salariilor, pentru ca in cifre absolute lucratorii romani raman tot printre ultimii in UE in privinta banilor pe care ii primesc efectiv de la angajatori.

Universitatea Oxford a primit cea mai mare donatie din istorie

Directorul fondului de investitii Blackstone, miliardarul Stephen Schwarzman, a promis ca va dona su.

Cel mai mare parc din Tandarei va fi modernizat cu 70.000 de euro

Cel mai mare parc din orasul Tandarei va fi modernizat cu 70. 000 de euro, investitie ce va fi demarata prin intermediul Grupului de Actiune Locala. Parcul Ialomita are o suprafata de peste 3 hectare si reprezinta cea mai mare suprafata de spatiu verde din localitate.

HOROSCOP IULIE 2019. Cea mai buna luna pentru Scorpioni, dar alta zodie da o lovitura financiara!

Evenimentele astrologice cu cel mai mare impact in horoscopul lunii iulie 2019 sunt tranzitul lui Marte si cel al Soarelui in Leu, cel al lui Venus in Rac si Leu, aspectul retrograd preluat de Mercur in Leu si, ap.

Cea mai ciudata piscina din lume. Cum intri si cum iesi din ea?

In Londra urmeaza a fi construita o noua piscina infinity, care poate fara indoiala sa concureze pentru titlul de cea mai ciudata piscina din lume. Cum intri si cum iesi din ea? .

O adolescenta este acuzata ca si-a ucis cea mai buna prietena pentru 9 milioane de dolari promisi pe internet

O tanara de 18 ani din Anchorage, Alaska, si-ar fi ucis cea mai buna prietena, dupa ce un barbat pe care l-a cunoscut online i-a spus ca-i va oferi 9 milioane de dolari daca aceasta va prezenta dovezile crimei, au transmis autoritatile locale, citate de ABC News.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )