Libnet.ro
UNICEF

00:06

EUROSTAT: Romania a avut in octombrie cea mai mare rata a inflatiei din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUROSTAT: Romania a avut in octombrie cea mai mare rata a inflatiei din UE

Romania, Ungaria si Slovacia au inregistrat in octombrie cele mai ridicate rate ale inflatiei din Uniunea Europeana, potrivit datelor Oficiului European de Statistica Eurostat), care arata ca in Romania s-a inregistrat cea mai ridicata rata a inflatiei din UE, de 3,2%. continuă pe Ziarul Bursa

Romania are cea mai mare rata a inflatiei si in luna octombrie

Romania a inregistrat si in luna pctombrie a acestui cea mai mare rata a inflatiei din Uniunea Europ.

Eurostat: Romania, Ungaria si Slovacia, cea mai ridicata rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, in octombrie

Cele mai ridicate rate anuale ale inflatiei din UE au fost inregistrate luna trecuta in Romania 3,2%), Ungaria 3%) si Slovacia 2,9%), iar cele mai scazute in Cipru minus 0,5%), Grecia minus 0,3%) si Portugalia minus 0,1%), arata datele Eurostat citate de Agerpres. Fata de luna precedenta, inflatia anuala a scazut in 15 state membre, a ramas stabila in opt si a urcat in cinci tari membre.

Cea mai mare fabrica de biciclete din Sud-Estul Europei, la Timisoara. Mii de locuri de munca create

Primarul Nicolae Robu a anuntat ca in Timisoara se vor crea in jur de 3. 000 de locuri de munca la cea mai mare fabrica de asamblare de biciclete din sud-estul Europei, care se va construi aici anul viitor.

News alert! Iohannis a vorbit despre cea mai mare realizare in mandatul sau

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri ca cea mai mare realizare a mandatului sau a fost inl.

Reteaua Regina Maria a inaugurat cea mai mare policlinica privata de pediatrie din Bucuresti

Reteaua de sanatate Regina Maria a inaugurat miercuri policlinica privata de pediatrie The Light, cea mai mare de acest tip, din Bucuresti. Centrul medical, cu sediul in cladirea de birouri The Light ONE cuprinde sI clinica Kinetic Sport and Medicine, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

FOTO VIDEO Venetia devastata de a doua cea mai mare maree din istorie Bazilica Sfantul Marcu, zeci de apartamente si barci distruse Doua persoane au murit

Primarul Venetiei a catalogat, miercuri, orasul drept zona de dezastru, dupa ce a doua cea mai mare maree din istorie a maturat intregul oras declarat patrimoniu al umanitatii in 1979, inundand Bazilica Sfantul Marcu si scufundand stradutele, relateaza Reuters.

Fantezia lui cea mai mare era sa isi vada sotia facand amor cu cel mai bun prieten al lui. Barbatul le-a impartasit ideea, iar ceea ce a urmat i-a schimbat viata: Am fost foarte fericit pana acum, dar...

Un barbat se confrunta cu dilema vietii lui dupa ce i-a spus sotiei ca cea mai mare fantezie a lui e sa o vada cand face amor cu prietenul sau cel mai bun. Viata lui s-a schimbat acum radical. Mereu am.

Virusul HPV poate fi depistat in premiera printr-un test facut acasa. Romania, tara UE cu cea mai mare mortalitate cauzata de cancerul de col uterin

Virusul HPV, care poate declansa cateva tipuri de cancer, inclusiv cancerul de col uterin, poate fi depistat, in premiera, printr-un test facut acasa: Easy HPV este un test cu autorecoltare de probe la domiciliu, care poate sa identifice prezenta virusului papiloma uman HPV) cu o precizie de aproape 100%, inainte ca acesta sa provoace orice leziuni. Testul a fost lansat recent in Romania.

Ar putea fi telefonul cu cea mai mare baterie: cum a reusit performanta

Autonomia telefoanelor mobile continua sa fie o problema majora, dar mai multi producatori incearca sa gaseasca solutii prin artificii mai mult sau mai putin discrete. Compania HiSense.

Amantlacul care a dus la cea mai mare frauda electorala din istoria Romaniei

Manualele de istorie prezinta, de cele mai multe ori, doar atmosfera politica din perioada premergatoare Unirii Moldovei cu Tara Romaneasca. insa, asa cum bine stim, istoria este facuta de oameni, iar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )