Libnet.ro
UNICEF

15:15

Eurostat: Romania, cel mai mare exportator de viori din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Eurostat: Romania, cel mai mare exportator de viori din UE

Exista un domeniu unde productia autohtona este foarte apreciata: constructia de viori. Stirea suna bine, melodios. Statele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105. 000 viori, in valoare de 23,3 milioane de euro, iar Romania este cel mai mare exportator de viori al UE in restul lumii, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat). Peste jumatate din acestea 52%, respectiv 55. 100 viori) au mers catre alte state membre ale UE. Datele reprezinta un declin de 7% al exporturilor totale de viori ale tarilor membre UE comparativ cu 2013. continuă pe Ziarul Bursa

Romania este cel mai mare exportator de viori din UE

Satele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105. 000 viori, in valoare de 23,3 milioane de euro, iar Romania este cel mai mare exportator de viori al UE in restul lumii, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica, scrie euractiv. ro.

Romania este cel mai mare exportator de viori din UE

Statele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105. 000 viori, in valoare de 23,3 milioane de euro, iar Romania este cel mai mare exportator de viori al UE in restul lumii, arata datele publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Declin pe burse pentru cel mai mare producator european de electrocasnice! Actiunile Electrolux s-au prabusit

Cel mai mare producator european de electrocasnice, Electrolux, se confrunta cu mari pierderi pe bursele europene din cauza ritmului mai lent de punere in exploatare a noii fabrici de frigidere din Anderson, Carolina.

EUROSTAT: Tara noastra a fost in 2018 cea mai mare exportatoare de viori

Romania a exportat in 2018 un numar de 14. 000 de viori in state din afara Uniunii Europene, reprezentand 28% din totalul exporturilor de acest tip ale UE. in acest fel, Romania a fost anul trecut cel mai mare exportator de viori din UE catre restul lumii, potrivit datelor biroului european de statistica, Eurostat, informeaza News. ro.

Radu Tudor: Suna bine: Romania este cel mai mare producator in acest domeniu

Statele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105. 000 viori, in valoare de 23,3 milioane de euro.

Exit Poll: Conservatorii britanici se indreapta spre cel mai mare succes din ultimele 3 decenii. Premierul Boris Johnson, incarcat cu o victorie istorica si o majoritate confortabila pe final de Brexit

Conservatorii se indreapta spre o victorie rasunatoare la alegerile nationale din Marea Britanie, fiind pe cale sa obtina o majoritate de 86 de mandate parlamentare, arata rezultatele exit-poll de joi seara, as.

Galcescu, cel mai mare lac glaciar din Parang, minunea de langa Transalpina, vazut din drona VIDEO

Lacul Galcescu, denumit uneori Calcescu, din Muntii Parang, este un lac glaciar aflat intr-o cuveta de eroziune glaciara.

Ludovic Orban insista sa spuna ca energia din Romania este mai scumpa decat cea din Germania Datele Eurostat il contrazic: pretul energiei este sub cel din Germania si sub media UE

Premierul Ludovic Orban continua sa afirme ca pretul energiei care ajunge la consumatorii industriali este mai ridicat decat in Germania. La fel si pretul gazelor naturale. Am ajuns sa avem pentru companii preturi la energie mai mari decat in Germania, a declarat Ludovic Orban luni, la un forum despre capitalul romanesc. in realitate, preturile la energie si gaze sunt sub cele din Germania si cu mult sub media UE. Premierul tot invoca preturi mari pentru a justifica o schema de ajutor de stat pentru marii consumatori de energie.

Business report: AFI Europe cumpara portofoliul de birouri al NEPI Rockcastle, in cea mai mare tranzactie imobiliara a anului, si devine al doilea cel mai mare proprietar din Romania; Unde calatoresc romanii - inclinatie pentru aventura. Cu buget redus:

Raspunsul cinic pe care-l da acest grafic la intrebarea pe care si-o pune generatia care astazi are 20 de ani: Cine-mi va plati mie pensia?Top constructori autostrazi: doua firme romanesti si italienii de la Astaldi au raportat cele mai mari progrese in noiembrie.

il cheama Teba si este cel mai bun caine de urma din Politia Romana. Recent, a prins un temut criminal din Satu Mare

I se spune Teba si este de departe cel mai bun caine de urma din Politia Romana.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )