Libnet.ro
UNICEF

01:05

EUROSTAT: Romania este una dintre tarile care au inregistrat cele mai mari rate ale inflatiei din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUROSTAT: Romania este una dintre tarile care au inregistrat cele mai mari rate ale inflatiei din UE

Romania, Ungaria si Slovacia au inregistat in luna octombrie cea mai ridicata rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, in scadere fata de luna precedenta, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Una dintre cele mai bune carti de bucate ale anului 2019: Romaneste. Punct si de la capat.

Bucataria romaneasca este una dintre cele mai gustoase din lume, datorita combinatiilor inedite de i.

Tragedie in SUA! Una dintre victimele atacului armat din Los Angeles a decedat

Una dintre victime, care a fost atinsa dupa ce un barbat a deschis focul joi dimineata intr-un liceu.

65 de donatori de organe in moarte cerebrala anul acesta, in Romania. Ministrul Sanatatii: Revigorarea activitatii de transplant, una dintre prioritatile mele

Revigorarea si dezvoltarea activitatii de transplant reprezinta una dintre prioritatile mandatului noului ministru al Sanatatii, a declarat, marti, Victor Costache, la o conferinta organizata de Agentia Nationala de Transplant. Potrivit datelor prezentate astazi de ANT, 210 pacienti romani in moarte cerebrala au fost identificati anul acesta ca posibili donatori de organe, iar dintre acestia, familiile a 65 si-au dat acordul si au devenit donatori.

Kelemen: Decizia de a nu merge la dezbateri este una extrem de gresita. Nu poti refuza dialogul

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, considera ca decizia presedintelui Iohannis de a nu merge la dezbateri in turul al doilea al prezidentialelor este una extrem de gresita. Pana la urma, e o dovada de respect, e vorba de a da raspunsuri jurnalistilor si mai ales cetatenilor, spune liderul UDMR.

Ludovic Orban: Romania isi indeplineste toate obligatiile care decurg din statutul de membru NATO

Romania isi indeplineste toate obligatiile care decurg din statutul de membru al NATO, a afirmat joi premierul Ludovic Orban, in contextul declaratiei presedintelui Frantei, Emmanuel Macron, care a calificat Al.

EUROSTAT: Romania a avut in octombrie cea mai mare rata a inflatiei din UE

Romania, Ungaria si Slovacia au inregistrat in octombrie cele mai ridicate rate ale inflatiei din Uniunea Europeana, potrivit datelor Oficiului European de Statistica Eurostat), care arata ca in Romania s-a inregistrat cea mai ridicata rata a inflatiei din UE, de 3,2%.

Eurostat: Romania, Ungaria si Slovacia, cea mai ridicata rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, in octombrie

Cele mai ridicate rate anuale ale inflatiei din UE au fost inregistrate luna trecuta in Romania 3,2%), Ungaria 3%) si Slovacia 2,9%), iar cele mai scazute in Cipru minus 0,5%), Grecia minus 0,3%) si Portugalia minus 0,1%), arata datele Eurostat citate de Agerpres. Fata de luna precedenta, inflatia anuala a scazut in 15 state membre, a ramas stabila in opt si a urcat in cinci tari membre.

Eurostat: Romania, a opta putere agricola a UE in 2018

Romania s-a situat pe a opta pozitie la nivelul UE in ceea ce priveste productia agricola. Productia agricola a Uniunii Europene a avut o valoare de 434,3 miliarde de euro in 2018, cu 0,6% mai mare decat in 20.

Romania este pe locul al doilea in UE in functie de intrarile de fonduri prin transferuri personale

Romania se afla pe locul al doilea in Uniunea Europeana in functie de intrarile de fonduri prin intermediul transferurilor personale, de 3 miliarde de euro in 2018, cele mai mari fonduri fiind consemnate in Portugalia, de 3,6 miliarde de euro, potrivit datelor publicate de biroul european de statistica Eurostat.

Cea mai bogata actrita din Romania, in aventura Asia Express. Ce nu stiai pana acum despre Maria Buza

Multi romani o iubesc datorita felului sau de a fi: expansiv, energic, amuzant si special. Cu toate astea, fanii nu stiu faptul ca ea este una dintre cele mai bine platite actrite din Romania. Maria Buza, cea mai bogata actrita din Romania Maria Buza canta, danseaza, joaca teatru, iar acum a acceptat si provocarea de .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2482 seconds )