Libnet.ro
UNICEF

06:30

EUROSTAT: Romania - printre tarile cu inflatia cea mai mare din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUROSTAT: Romania - printre tarile cu inflatia cea mai mare din UE

Rata anuala a inflatiei a crescut, in februarie, la 1,5% in zona euro si la 1,6% in Uniunea Europeana, de la 1,4% si, respectiv, 1,5% in luna precedenta, Romania, Ungaria si Letonia inregistrand cele mai ridicate rate ale inflatiei din UE, arata datele publicate, vineri, de Oficiul European de Statistica Eurostat). continuă pe Ziarul Bursa

Eurostat: Romania, Ungaria si Letonia, cea mai ridicata rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, in februarie

Rata anuala a inflatiei a crescut in februarie la 1,5% in zona euro si la 1,6% in Uniunea Europeana, de la 1,4% si, respectiv, 1,5% in luna precedenta, iar Romania, Ungaria si Letonia au inregistrat cele.

DEZASTRUL ECONOMIC se confirma: Romania are cea mai mare rata anuala a inflatiei din UEin luna februarie

Romania se afla din nou la coada Europei. in luna februarie, tara noastra a avut cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, de 4%, conform datelor publicate vineri de Biroul european de.

Tinerii de la cea mai mare platforma de programare din Romania, alaturi de miscarea sieu. Mi-a fost mult mai usor sa ajung la New York decat la Bucuresti

Tinerii de la cea mai mare platforma de invatat programare din Romania, wellcode. ro, s-au alaturat vineri, 15 martie, miscarii Romania vrea autostrazi. Platforma, care are circa 50. 000 de utilizatori, si-a intrerupt activitatea pentru 15 minute, de la ora 15.

BCR, cea mai mare banca din Romania, se alatura protestului pentru autostrazi: SiNOI

BCR, cea mai mare banca din Romania, se alatura protestului 15 minute. Romania are nevoie de autostrazi. Si de o banca pregatita sa le finanteze. SiNOI, e textul postat de BCR pe contul de.

Business report: O manevra suspecta - desfiintarea ASF. Economist: Se doreste crearea a trei vaci de muls; Eurostat: Romania, cea mai mare rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana in luna februarie; Statele Unite ar putea aloca un milliard de dolari

Actiunile Bancii Transilvania si BRD revin in topul volumelor. Pentru a 2-a sesiune consecutiva, indicii principali. Jumatate din dobanda incasata de banci acopera costurile operationale, marja de profit este o optime. Bancile ar recupera in 5 ani taxa pe active incasata de stat 1 an. Structura pretului creditelor este incarcata preponderent de costurile operationale.

Andreescu a dat cea mai mare lovitura financiara din cariera: Succesul din California ii va schimba definitiv viata

Bianca Andreescu a ajuns la Indian Wells 2019, avand doar 350,909 dolari castigati din tenis. Victoria obtinuta, duminica, in fata lui Kerber 8 WTA) i-a adus un cec la care, probabil, nici nu visa la cei 18 ani pe care ii are.

Ce au gasit la perchezitii politistii care au anihilat cea mai mare retea de traficanti de tutun

Politia Romana a anuntat ca, in urma celor 98 de perchezitii facute, vineri, in 22 de judete si in Capitala, de politistii de investigare a criminalitatii economice, au fost ridicate peste 15. 000 de kilograme de tutun, in diferite stadii de prelucrare, peste 17. 000 de tigarete si sumele de 174. 200 de lei si 3. 000 de euro. Perchezitii au avut loc si in comuna Fundeni, din judetul Calarasi.

EUROSTAT: Romania a avut cea mai ridicata rata anuala a inflatiei din UE in februarie

Romania a inregistrat, in februarie, o rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, de 4%, cea mai mare din Uniunea Europeana UE) si de peste doua ori mai mare decat media UE 1,6%), potrivit datelor anuntate astazi, de Eurostat.

Eurostat: Romania a avut cea mai ridicata inflatie din UE in februarie

Romania a inregistrat in februarie cea mai ridicata rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana UE), de 4%, in crestere de la 3,2% in ianuarie si depasind Ungaria, cu un nivel 3,2% in februarie, si Letonia, cu 2,8%, arata datele Biroului european de statistica-Eurostat, publicate vineri si citate de Mediafax.

NASA anunta explozia unui meteorit cu o putere de zece ori mai mare decat cea a bombei de la Hiroshima

NASA a anuntat luni explozia unui meteorit in atmosfera Terrei, survenita in decembrie, si a carei putere a fost de zece ori mai mare decat cea a bombei atomice lansate deasupra Hiroshimei in 1945, relateaza.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2862 seconds )