Libnet.ro
UNICEF

09:30

EUROSTAT: Tara noastra are cei mai multi absolventi de stomatologie din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUROSTAT: Tara noastra are cei mai multi absolventi de stomatologie din UE

In Romania erau 90 de farmacisti practicanti la 100. 000 de locuitori, in anul 2018, un numar similar cu cel din Marea Britanie si superior celui inregistrat in tari precum Polonia 77), Austria 72) si Germania 66), arata datele publicate vineri de Eurostat si citate de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Radu Banciu, profetie sumbra pentru Romania: Va avea cei mai multi morti

Dupa ce Alexandru Rafila a declarat ca este posibil sa primim vaccinul impotriva COVID-19, dar sa nu fim pregatiti pentru a-l administra, Radu Banciu, face o profetie sumbra despre Romania. Ce spune prezentatorul TV ca se va intampla?! Radu Banciu, profetie sumbra despre ce se va intampla in Romania Declaratia reprezentantului Romaniei la OMS, Alexandru .

Cati romani vindecati de COVID-19 au donat plasma, care sunt orasele cu cei mai multi si orasele cu cei mai putini donatori: Media donatorilor este sub 1%, in timp ce media europeana e 7%

Sub 1% dintre romanii vindecati pana acum de COVID-19 au donat plasma ce poate fi folosita la tratarea pacientilor infectati, in timp de media europeana este de 7%. Debirocratizarea metodologiei de colectare a plasmei a dus insa la cresterea de peste 3 ori a numarului de proceduri de plasmafereza donare de plasma) in perioada 11 august - 15 septembrie, arata datele facute publice de Florin Hozoc, CEO al Besmax Pharma Distribution, compania care a donat statului roman singurele 18 aparate de plasmafereza disponibile in tara noastra.

Obiectiv turistic ascuns in tara noastra: fundul de mare unde au locuit dinozaurii

Vara aceasta, cei mai multi dintre romani si-au petrecut vacanta in tara. Iar una dintre atractii a fost Canionul Sapte Scari din apropierea Brasovului. Georgiana Mihaila, a fost si ea acolo in concediu si ceea ce a are sa ne arate cu siguranta va va impresiona.

Cei mai multi dintre romanii care vor sa voteze in strainatate sunt in Marea Britanie

939 romani si-au anuntat oficial intentia de a vota in strainatate si au solicitat deschiderea uno.

in ce conditii va ataca Rusia Romania. Avertisment lansat de presa rusa pentru tara noastra

Rusia a acordat o importanta parte din articolele din presa Romaniei si rachetelor Patriot primite de tara noastra. Mai indirect, in presa din Rusia s-a vehiculat si ideea unor amenintari la adresa Romaniei, pe aceeasi tema. in ce conditii va ataca Rusia Romania Agentia de presa Tass a acordat o atentie sporita noului sistem de .

Creste rata de mortalitate din cauza COVID-19 in Romania. Tara noastra, in top 10 cele mai afectate state euroepene

Tara noastra se afla in topul celor mai afectate state europene de pandemia COVID, iar mortalitatea prin aceasta boala este una mare, astfel ca ne claseaza in primele 10 locuri din clasament.

Secretul Mihaelei Radulescu. De ce nu are mai multi copii, de fapt

Dupa ce a fost casatorita cu Stefan Banica Junior timp de doi ani, Mihaela Radulescu a spus da afaceristului Elan Schwartzenberg, de care a divortat in 2008. Au impreuna un fiu, Ayan, care, dupa multe acuzatii in instanta si amenintari directe, a ramas in grija vedetei. Pentru o scurta perioada de timp, aceasta s-a iubit .

Focar de coronavirus la APIA Alba. Sase angajati au fost testati pozitiv. Cei mai multi contacti directi au refuzat sa se testeze in prima zi

Sase angajati ai APIA Alba au fost depistati cu noul coronavirus, doi dintre ei in zilele trecute, iar patru joi in urma testarii contactilor directi.

Cine va decide castigatorul la Constanta, orasul cu cei mai multi candidati la Primarie. Majoritatea tacuta inca se gandeste cu cine sa voteze

Primii trei clasati in cursa pentru Primaria Constanta sunt despartiti de procente infime, in marja de eroare, ceea ce inseamna ca votul de duminica, 27 septembrie, poate inclina in orice clipa balanta catre unul sau catre altul in functie de cat de hotarati sunt constantenii sa se implice in alegerea primarului.

Demisie misterioasa a unuia dintre cei mai influenti cardinali de la Vatican

Unul dintre cei mai influenti cardinali ai Vaticanului, italianul Angelo Becciu, si-a dat demisia din functia din guvernul Sfantului Scaun, fara a oferi nicio explicatie. Demisia sa la 72 de ani, prematura in practica Bisericii, are toate caracteristicile unei sanctiuni, potrivit AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )