Libnet.ro
UNICEF

14:00

EUROSTAT, IN AL TREILEA TRIMESTRU DIN 2018: Tara noastra, deficit de cont curent de 3,2 miliarde euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EUROSTAT, IN AL TREILEA TRIMESTRU DIN 2018: Tara noastra, deficit de cont curent de 3,2 miliarde euro

Omania a inregistrat un deficit de cont curent de 3,2 miliarde de euro in al treilea trimestru din 2018. continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMELE 11 LUNI DIN 2018: Datoria noastra externa a crescut cu 2 miliarde euro

Datoria externa totala a tarii noastre a crescut in primele 11 luni ale anului trecut, fata de finalul anului anterior, cu 2,003 miliarde euro, la 99,364 miliarde euro, potrivit datelor publicate astazi de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Presedintele Republicii Slovenia, vizita oficiala in tara noastra

Presedintele Klaus Iohannis il primeste astazi la Palatul Cotroceni, pe presedintele Republicii Slovenia, Borut Pahor, care efectueaza o vizita oficiala in tara noastra, la invitatia omologului roman.

PENTRU TRIMESTRUL AL PATRULEA DIN 2018 Productia OMV Petrom - intr-un declin atenuat

Productia totala de hidrocarburi titei plus gaze) a OMV Petrom SNP), cel mai important producator est-european de petrol si gaze naturale, a fost, in trimestrul al patrulea din 2018, de 156. 000 de barili echivalent petrol bep) per zi, in scadere cu 2,5% in comparatie cu productia din cele doua trimestre anterioare 160. 000 bep) si cu 5,45% sub cea din trimestrul al patrulea 2017, se arata intr-un comunicat al emitentului remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

IN PRIMELE 11 LUNI DIN 2018: Investitiile straine directe, in crestere cu 8,56%

Investitiile straine directe au crescut cu 8,56% in primele 11 luni din 2018.

Eurostat: Romania a inregistrat al doilea deficit de cont curent ca marime din UE, in trimestrul al treilea din 2018

Romania a inregistrat un deficit de cont curent de 3,2 miliarde de euro in al treilea trimestru din 2018, al doilea ca marime din Uniunea Europeana UE), dupa Marea Britanie, potrivit datelor publicate, luni, de Eurostat.

Nestle isi inchide singura fabrica din tara noastra

Leszek Wacirz, Country Manager Nestle Romania: Nestle isi desfasoara activitatea pe o piata care trece printr-o perioada de schimbari rapide, caracterizata de noi tipare de consum si deficit de munca, intr-un mediu competitiv Nestle Romania si-a anuntat intentia de a incepe demersurile pentru inchiderea unitatii sale de productie din Timisoara, pana la finalul lunii mai 2019, unde produce napolitanele Joe brand romanesc), potrivit informatiilor transmise pentru ZIARUL BURSA de reprezentantii companiei.

DUPA PRIMELE 11 LUNI DIN 2018: Deficit de cont curent de 8,73 miliarde euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 8,73 miliarde euro in primele 11 luni ale anului trecut.

COMISIA EUROPEANA, IN TARA NOASTRA: Investitie de 266 milioane euro pentru dezvoltarea rurala

Aproape 266 de milioane de euro din Fondul European de Dezvoltare Regionala FEDR) vor fi investite pentru extinderea ariei de acoperire a cadastrului, sistemul de inregistrare a terenurilor in zonele rurale din Romania.

in sfarsit se asfalteaza un drum asteptat de turistii din toata tara

Drumul care ocoleste Lacul Bolboci din zona montana a judetului Dambovita va fi asfaltat in acest an, se arata intr-un comunicat al Consiliului Judetean Dambovita, remis, luni, Agerpres. Vestea buna pe.

IN PRIMELE 11 LUNI DIN 2018: Afacerile din segmentul autovehicule si motociclete, crestere de 6,7%

Volumul cifrei de afaceri din comertul cu autovehicule si motociclete a crescut, in primele 11 luni ale anului 2018 comparativ cu perioada similara din 2017, cu 6,7% ca serie bruta, tot pe crestere fiind si volumul cifrei de afaceri pentru serviciile de piata prestate populatiei care a avansat, ca serie bruta, cu 5,9%, potrivit datelor publicate astazi de Institutul National de Statistica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )