Libnet.ro
UNICEF

12:01

Evaluarea lui Augustin Lazar a luat sfarsit: Tudorel Toader anunta miercuri daca il revoaca pe procurorul general

B1 B1,
Evaluarea lui Augustin Lazar a luat sfarsit: Tudorel Toader anunta miercuri daca il revoaca pe procurorul general

Tudorel Toader va prezenta miercuri de la ora 18 concluziile evaluarii activitatii manageriale a procurorul general Augustin Lazar. Aceasta evaluarea a fost demarata de la finalul lunii august, iar asteptarile su. continuă pe B1

Evaluarea lui Augustin Lazar a luat sfarsit: Tudorel Toader anunta miercuri daca il revoca pe procurorul general

Tudorel Toader va prezenta miercuri de la ora 18 concluziile evaluarii activitatii manageriale a procurorul general Augustin Lazar. Aceasta evaluarea a fost demarata de la finalul lunii august, iar asteptarile su.

Tudorel Toader a finalizat evaluarea lui Augustin Lazar. Cand va prezenta raportul

Soarta procurorului general, Augustin Lazar, se decide chiar in ziua consultarilor de la Cotroceni. Tudorel Toader va anunta miercuri care sunt concluziile evaluarii lui Lazar, la mai bine de doua luni de.

Tudorel Toader si-a luat concediu de odihna in plin scandal legat de OUG pe legile justitiei: Ce mesaj a publicat ministrul pe Facebook (FOTO)

UPDATE: Asa cum a promis, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la o ora de la postare a sters de pe pagina sa de Facebook, mesajul privind avizul pe care urmeaza sa il dea Comisia de la Venetia cu privire la OUG.

Tudorel Toader, anunt in scandalul momentului

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, vine cu o precizare in scandalul modificarilor legilor justitiei. Raspuns pentru cei ce nu vor sa inteleaga: Comisa de la Venetia nu a luat in discutie modificarile.

Adevarul l-a deranjat pe Tudorel Toader. Reactia ministrului, dupa articolul privind culisele sedintei Comisiei de la Venetia

Adevarul a dezvaluit duminica seara ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, n-a scos un cuvant in sedinta de vineri a Comisei de la Venetia. Toader s-a aflat intr-o pozitia ingrata: de membru titular al Comisiei de la Venetia si de ministru al Justitiei, sustinut de o coalitie care a rescris Codurile penale in interesul infractorilor. Luni, Tudorel Toader a raspuns pe Facebook.

SORINA MATEI, atac exploziv la adresa lui TUDOREL TOADER: Nu isi asuma nici MIZERIA asta

Jurnalista Sorina Matei lanseaza acuzatii dure la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce acesta a negat ca OUG pe Legile Justitiei ii apartine. Cred ca nici calitatea de reprezentant la.

Raspunsul lui Tudorel Toader dupa ce presedintele Iohannis i-a cerut demisia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce administratia prezidentiala a dat un comunicat in care i se cere demisia lui Toader, in urma publicarii raportului Comisiei de la Venetia, in care sunt criticate dur.

Motiune simpla impotriva lui Tudorel Toader

Liberalii au decis luni ca, alaturi de USR, sa depuna la Camera Deputatilor o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, au declarat, pentru AGERPRES, surse din PNL. Decizia a fost.

Ludovic Orban: Vom depune o motiune impotriva lui Tudorel Toader. OUG 92 care arunca in aer sistemul de justitie (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni ca partidul pe care il conduce va depune, impreuna cu USR, o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Un partid partener din.

Cine a tras sforile ca Tudorel Toader sa nu abroge pensionarea speciala pentru magistrati. Ce pensii uriase ofera PSD

Judecatoarea Lia Savonea, apropiata de PSD, a facut presiuni ca Tudorel Toader sa nu abroge pensionarea anticipata, asa cum a cerut Comisia de la Venetia, ci doar sa o amane cu un an, prin ordonanta de urgenta, sustin surse din sistemul judiciar pentru Adevarul. Lia Savonea va candida in 2019 la functia de presedinte al CSM, acolo unde e cel mai mare salariu din sistemul judiciar, deci va avea si cea mai mare pensie. Suma: peste 15. 000 de lei.

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )