Libnet.ro
UNICEF

01:05

EXCLUSIV Adevarul despre noii patroni ai lui Dinamo. Fotbalistii cer sprijinul Guvernului Orban

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Adevarul despre noii patroni ai lui Dinamo. Fotbalistii cer sprijinul Guvernului Orban

Vesti bune pentru suporterii dinamovisti. in ziua in care Ludovic Orban a inaugurat stadionul Arcul de Triumf, premierul a facut si o promisiune. in fata unui desant format din glorii ale clubului Ion Marin, Dumitru Moraru, Ionel Danciulescu, Marin Dragnea, Florin Prunea, Claudiu Niculescu, Ion Marin, Costel Orac, Marius Niculae, plus baiatul lui Cristi Borcea, . continuă pe Playtech

Adevarul despre cum a murit tatal lui Emi Pian. Ce le-a spus rudelor inainte de ultima lui clipa

Viorel Gongoi este varul lui Nicolae Duduianu, tatal lui Emi Pian, interlopul care a fost ucis dupa un joc de barbut, in urma unei altercatii. Viorel Gongoi a povetsit ca Nicolae Duduianu a murit impacat, la gandul ca se va reintalni cu fiul sau, Emi Pian, pe numele real Florin Mototolea. Adevarul despre cum a .

Adevarul despre cauciucurile allseason. Cat de bune sunt, de fapt, pe timp de iarna

S-a aflat adevarul despre cauciucurile allseason si cat de bune sunt, de fapt, pe timp de iarna. Acest tip de cauciuc se spune ca pot fi folosite, indiferent de conditiile meteo. Ce a reiesit in urma testelor, vedeti in aricolul de mai jos. Cum se comporta cauciucurile all season, de fapt, la drum. Vezi rezultatele .

Minunile lui Dumnezeu, explicate de stiinta. Care e, de fapt, adevarul despre Moise si Noe

Crede si nu cerceta este o zicala veche ce a devenit insuficienta. Astfel ca exista oameni care au cercetat si au venit cu raspunsuri despre religie. Minunile lui Dumnezeu, explicate de stiinta De indata ce omul a scapat de asuprirea omului si a inceput sa cerceteze ce anume s-a intamplat in vremea lui Iisus, au .

Andreea Berecleanu, adevarul despre reintoarcerea la TV. De ce a ales Prima, de fapt

Andreea Berecleanu a intrat in pandemie luand o pauza de televiziune care atunci parea pe termen nedefinit. Cu toate acestea, s-a produs surpriza toamnei, revenind in forta la pupitrul stirilor Prima TV. Andreea Berecleanu, adevarul despre reintoarcerea la TV Dupa o pauza de opt luni in care s-a dedicat altor proiecte, Andreea Berecleanu revine pe .

Adevarul despre matrita antica de bronz din Sarmizegetusa. Cum a fost descoperit artefactul unic in lume VIDEO

Magistratii au publicat motivarea dosarului matritei antice de bronz descoperita la Sarmizegetusa Regia in care au stabilit imprejurarile in care a fost descoperita.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2471 seconds )