Libnet.ro
UNICEF

23:30

EXCLUSIV ADIO, CRISTINA TOPESCU! Primele imagini de la crematoriu, unde jurnalista urmeaza sa fie incinerata! (VIDEO)

B1 B1,
EXCLUSIV ADIO, CRISTINA TOPESCU! Primele imagini de la crematoriu, unde jurnalista urmeaza sa fie incinerata! (VIDEO)

Familia si apropiatii Cristinei Topescu isi iau joi ramas bun de la fosta realizatoare tv! Conform ultimei dorinte a jurnalistei, aceasta va fi incinerata la Crematoriul Vitan Barzesti. Sicriul cu trupul. continuă pe B1

Emisiune in memoriam Cristina Topescu la TVR! Iata unde ii pot oamenii aduce un ultim omagiu

Trupul neinsulfetit al Cristinei Topescu va fi depus astazi la capela cimitirului Serban Voda Bellu), acolo unde toti cei ce doresc ii vor putea aduce un ultim omagiu. De asemenea, TVR va difuza astazi, de la 22:30, o o editie speciala In Memoriam Cristina Topescu.

Scene de GROAZA la capataiul Cristinei Topescu! Primele imagini cu jurnalista in SICRIU. Nimeni nu indrazneste sa se apropie de catafalc (GALERIE FOTO)

Sicriul cu trupul neinsufletit al Cristinei Topescu a fost depus astazi la capela cimitirului Bellu.

EXCLUSIV De ce a murit Cristina Topescu intr-o casa inchiriata. Adevarul despre locuinta jurnalistei

A murit parasita si gasita dupa trei saptamani, in preaplinul fiintei sale elogiat de oamenii care au cunoscut-o. inconjurata de fiintele pentru care a luptat o viata, cainii, si-a dat ultima suflare in locuinta sa inchiriata. Traiul, viata si datoriile. De ce a murit Cristina Topescu intr-o casa inchiriata? Cristina Topescu a disparut pe 12 .

Ultima persoana care a vorbit cu Cristina Topescu, DEZVALUIRI CUTREMURATOARE: Fosta jurnalista a decis sa FIE incinerati si cainii! IMAGINI ULUITOARE (VIDEO)

E tristete mare pentru familia si cunoscutii regretatei jurnaliste Cristina Topescu, care este incinerata joi la Crematoriu Vitan Barzesti, potrivit dorintei sale. Una dintre ultimele persoane care a stat de v.

Primele imagini de la casa Cristinei Topescu. Detaliile care au atras atentia

Jurnalista Cristina Topescu a fost gasita duminica decedata in locuinta sa din Otopeni. Ea avea 59 de ani.

Halucinant! CRISTINA TOPESCU, lovita de o grea TRAGEDIE inainte sa moara! L-a gasit fara suflare pe strada! Totul se leaga acum (FOTO)

Cristina Topescu era o mare iubitoare de animale! Putini sunt ceic are stiu ca in urma cu cateva luni a trecut printr-o grea incercare.

Ultimele imagini cu Cristina Topescu, de pe 25 decembrie 2019. Cris, nu te-a iubit nimeni! Ai fost doar un trofeu

Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa, in seara zilei de duminicp, 12 ianuarie 2020. Vecinii si prietenii spun ca nu mai stiau nimic de ea de pe 19 decembrie, insa se pare ca de Craciun, Cristina ar fi petrecut alaturi de o prietena. in acest sens, exista mai multe imagini distribuite de cea .

Cine este barbatul care a vazut-o pe Cristina Topescu, cu cateva zile inainte sa moara. Primele declaratii

Se pare ca barbatul care ar fi vazut-o pe Cristina Topescu, cu cateva zile inainte sa moara. Iata primele declaratii! Cine este barbatul care a vazut-o pe Cristina Topescu, cu cateva zile inainte sa moara intalnirea celor doi a avut loc chiar in a doua zi de Craciun, la o cafea, cel mai probabil pentru .

De ce a murit Cristina Topescu si cand a avut loc decesul. Primele informatii oferite de medicii legisti

Cristina Topescu a murit in urma cu 15 zile, fiind gasita duminica seara de politisti in casa sa din orasul Otopeni. Cauza decesului nu a fost inca stabilita cu exactitate de catre medicii legisti. Din primele date, fosta prezentatoare ar fi murit in somn, in urma unui infarct. De ce a murit Cristina Topescu si .

Cristina Topescu va fi incinerata, fara slujba de inmormantare. De ce nu va fi ingropata langa tatal ei

Fiica fostului comentator sportiv Cristian Topescu, o jurnalista importanta in Romania, a murit la varsta de 59 de ani. Din primele informatii, se pare ca in seara zilei de duminica, 12 ianuarie,Cristina Topescua fost gasita moarta in casa. Cristina Topescu va fi incinerata, fara slujba de inmormantare Din primele informatii, se pare ca jurnalista Cristina .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )