Libnet.ro
UNICEF

14:00

EXCLUSIV Cine este barbatul care l-a amenintat cu moartea pe Raed Arafat. Raul Coltor sustinea anul trecut ca e spion VIDEO

Adevărul Adevărul,
EXCLUSIV Cine este barbatul care l-a amenintat cu moartea pe Raed Arafat. Raul Coltor sustinea anul trecut ca e spion VIDEO

Raul Coltor barbatul care l-a amenintat cu moartea pe Raed Arafat intr-un mesaj postat pe Facebook s-a prezentat in vara anului trecut la CSM pentru a da in vileag presupuse legaturi intre angajati americani ai Bazei de la Deveselu cu o retea de proxeneti, totul in contextul cazului crimelor din Caracal. El sustinea, atunci, ca este spion. continuă pe Adevărul

Cine este barbatul care l-a amenintat cu moartea pe Raed Arafat. Raul Coltor, implicat in cazul Caracal

Raul Coltor, barbatul care l-a amenintat cu moartea pe Raed Arafat a declarat anul trecut ca este agent secret international, dupa ce s-a prezentat la CSM pentru a dezvalui presupuse legaturi intre angajati americani ai Bazei de la Deveselu cu o retea de proxeneti, totul in contextul cazului crimelor din Caracal.

Raed Arafat, amenintat cu moartea. Cine este cel care i-a spus ca il ucide in numele tarii

In ultima vreme Secretarul de Stat, Raed Arafat, a devenit tinta multor critici dar si a amenintarilor din partea unor personaje, cel putin dubioase, daca nu tendentioase. Raed Arafat, amenintat cu moartea de un extremist, pe facebook Pe retelele de socialziare, mai ales in aceasta perioada, au iesit la lumina, fie ca vorbim de Romania, .

Cine este, de fapt, barbatul cu care s-a filmat acum Lidia Buble. Ea era doar in lenjerie intima

Lidia Buble, o prezenta activa in mediul online, inregistreaza si pozeaza majoritatea momentele de zi cu zi din viata sa. De aceasta data, fanii au crezut ca a filmatmai mult decat trebuia. Aceasta a publicat un video in care apare in lenjerie intima, alaturi de un barbat, lucru care a ridicat multe semne de intrebare.

Cine este Alexandre Eram, sotul Andreei Esca. Cu ce se ocupa barbatul

Andreea Esca, prezentaoarea de la PRO TV, are una dintre cele mai trainice casnicii. Este impreuna de mult timp cu sotul ei, pe nume Alexandre Eram, si au facut doi copii: Alexia si Aris. Cine este Alexandre Eram, sotul Andreei Esca Se pare ca nici macar faptul ca el era de alta nationalitate sau ca .

Cine sunt romanii care au ajuns la America`s Got Talent. Este pentru prima data cand un jurnalist cunoscut la noi face acest pas

Romania ajunge la America`s Got Talent. Un roman si echipa sa a impresionat juriul show-ului de talente. Un jurnalist cunoscut de la noi, la America`s Got Talent Juriul de la Americas Got Talent a ramas impresionat de un moment romanesc. O echipa de tineri artisti din Romania Lightwave Theatre Company), din care face parte si .

Cine este, de fapt, Iosefina Pascal, organizatoarea protestului din Piata Victoriei

Unul dintre organizatorii protestului de duminica seara, 12 iulie este o activista in varsta de 27 de ani. Acest protest fata de dictatura sanitara impusa de Guvern propriilor cetateni a avut loc in Piata Victoriei. Cine este, de fapt, Iosefina Pascal, organizatoarea protestului din Piata Victoriei Asistenta europarlamentarului PSD Maria Grapini este activa propangandista anti-DNA, .

Cu cine se casatoreste Brooklyn, fiul lui David Beckham. Cine este Nicola Peltz

Brooklyn, fiul cel mare a lui David Beckham, a primit acordul parintilor pentru a se casatori cu Nicola Peltz. Cine este viitoarea nora a patronului clubului din MLS Inter Miami si ce avere are. Brooklyn, gata de insurat. Ce avere are nora lui David Beckham Brooklyn Beckham 21 de ani) a primit acordul parintilor pentru .

Echipa de fotbal Rapid Bucuresti are un nou actionar. Cine este omul de afaceri si ce procent detine

Rapid Bucuresti se bate pentru promovarea in Liga 1. Clubul din Giulesti are un nou investitor, cu care spera sa poata redeveni echipa care pana in urma cu cativa ani, se lupta pentru titlu. Liviu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )