Libnet.ro
UNICEF

05:45

EXCLUSIV Cum arata statiile de pe magistrala de metrou din Drumul Taberei: Peroanele, aproape pustii la o zi dupa ce politicienii au taiat panglica

B1 B1,
EXCLUSIV Cum arata statiile de pe magistrala de metrou din Drumul Taberei: Peroanele, aproape pustii la o zi dupa ce politicienii au taiat panglica

EXCLUSIV Bucurestenii nu s-au inghesuit sa vada statiile de metrou deschise pe magistrala Raul Doamnei - Eroilor 2, la o zi dupa ce politicienii au inaugurat cu mare fast prima magistrala de metrou din. continuă pe B1

in cati ani s-a facut aici statia ta de metrou? Povestea magistralei de metrou din Drumul Taberei: de la balbe, blocaje si finantari taiate succesiv, la termene ratate, surpari, recorduri stabilite si lucrari ce mai raman de executat si dupa deschidere

Putin peste 3,2 miliarde de lei - circa 660 de milioane de euro - atat costa actualizat intreg proiectul de metrou din Drumul Taberei, cu cele doua ramuri ale sale si depoul de la Valea Ialomitei. Fara doar si poate cel mai scump proiect de infrastructura urbana din tara, prima linie de metrou construita de la zero dupa Revolutie, M5 din Drumul Taberei conecteaza unul dintre cele mai mari cartiere bucurestene, cam de marimea unui oras mare din provincie, insa a avut nevoie de mai bine de 12 ani de la prima licitatie pentru a fi pusa in functiune.

Iohannis si Orban, prezenti la inaugurarea metroului din Drumul Taberei

Presedintele Klaus Iohannis merge astazi, de la ora 12. 00, la ceremonia de inaugurare a noii magistrale de metrou din Drumul Taberei, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale. Alaturi de el vor merge si premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode, conform g4media.

Lucian Bode: Magistrala de metrou M5 Drumul Taberei - Eroilor va fi data in circulatie marti, 15 septembrie (VIDEO)

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anuntat ca magistrala de metrou M5 Drumul Taberei - Eroilor va fi deschisa marti, 15 septembrie. Lucrarile la aceasta magistrala au inceput in 2011, iar primul.

Metroul din Drumul Taberei s-a deschis astazi, la aproape 9 ani de la inceperea lucrarilor Presedintele si premierul, la inaugurare. Iohannis: Aceasta linie risca sa devina o legenda a amanarilor

Magistrala de metrou M5 din cartierul Drumul Taberei s-a deschis marti, la aproape 9 ani de la inceperea lucrarilor. De la inaugurare nu au lipsit presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Seful statului a spus ca este cea mai mare realizare de dupa Revolutie si a laudat Guvernul Orban, spunand ca aceasta linie risca sa devina o legenda a amanarilor. Bucurestenii vor putea circula cu metroul din Drumul Taberei dupa ora 14. 00, iar ministrul Bode a precizat ca accesul pe aceasta magistrala va fi liber astazi, pana la ora 23.

Linia de metrou Eroilor Drumul Taberei a fost deschisa. Iohannis si Orban, primii in metroul inaugurat azi

Magistrala de metrou M5 Drumul Taberei Eroilor s-a deschis incepand de marti, 15 septembrie, cu cinci ani intarziere.

Cele mai tari imagini de la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Iohannis, Orban si sute de oameni au fost prezenti. FOTO

Metroul Drumul Taberei a fost inaugurat. Atentie, urmeaza statia Drumul Taberei! Acesta este mesajul, care va rasuna astazi, dupa 9 ani de asteptare. Probabil cand nimeni nu mai credea asta, iata ca magistrala M5 de metrou este gata sa transporte calatorii. Cele mai tari imagini de la deschiderea metroului din Drumul Taberei Klaus Iohannis, Ludovic .

Metroul din Drumul Taberei a fost deschis azi. Cati kilometri are Magistrala 5

Metroul din Drumul Taberei care va fi inaugurat marti, 15 septembrie, are o lungime totala de 7 kilometri. De asemenea, nu mai putin de 10 statii au fost construite pe aceasta magistrala. Prin inaugurarea.

Cand se va deschide metroul din Drumul Taberei. Magistrala 5, gata de inaugurare

Metroul din Drumul Taberei este aproape gata de inaugurare, potrivit anuntului facut de autoritati. Cu toate acestea, deschiderea oficiala depinde de semnarea procesului verbal de receptie. Aceasta procedura, la.

Cu cine a venit Klaus Iohannis la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Toti oamenii prezenti au observat-o

Imagini in premiera. Iata cu cine a venit Klaus Iohannis la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Nu este sotia sa. Toti oamenii au observat acest detaliu! Deschiderea metroului din Drumul Taberei: Cu cine a venit Iohannis Dupa noua ani de la inceperea lucrarilor si cinci de intarziere, Magistrala 5 a metroului din Capitala a fost .

Metroul din Drumul Taberei se deschide maine, 15 septembrie. Anuntul momentului pentru bucuresteni

Metroul bucurestean se va imbogati cu un nou tronson, incepand de maine, 15 septembrie. Dupa mai bine de 9 ani de tergiversari, promisiuni electorale si nereguli, M5 va fi dat in folosinta. Metroul din Drumul-Taberei, o poveste fara sfarsit in urma cu 9 ani se anunta inceperea constructiei noii linii de metrou din cartierul Drumul-Taberei.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )