Libnet.ro
UNICEF

12:30

EXCLUSIV Franta se confrunta cu un al doilea val al pandemiei de coronavirus: Cat de aglomerat este Parisul in stare de urgenta sanitara (FOTO)

B1 B1,
EXCLUSIV Franta se confrunta cu un al doilea val al pandemiei de coronavirus: Cat de aglomerat este Parisul in stare de urgenta sanitara (FOTO)

Franta se confrunta cu un al doilea val al pandemiei de coronavirus, acesta fiind mai agresiv fata de cel din primavara. in acest context, autoritatile au reimpus starea de urgenta sanitara, insa, de. continuă pe B1

Noi restrictii in tari europene odata cu accentuarea celui de-al doilea val al pandemiei

Belgia, Danemarca, Italia si Slovenia figureaza printre tarile europene care au impus luni noi restrictii cu scopul de a mentine sub control cel de-al doilea val al pandemiei pentru a nu coplesi serviciile de sanatate publica.

INFOGRAFIC Al doilea val al pandemiei Covid-19 copleseste Europa. in ce state spitalele sunt depasite

Au fost raportate noi bilanturi record de infectari in multe tari, iar incidenta la 14 zile la suta de mii de locuitori pe Batranul Continent a crescut de la 13 la mijlocul lunii iulie la aproape 250 saptamana trecuta, potrivit datelor Centrului European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor. Multe state reclama faptul ca sunt pe cale sa fie depasita capacitatea spitaleor, mai ales in sectiile de Terapie Intensiva.

Covid-19 in Franta: Ipoteza unei noi carantine prinde contur, in fata unui al doilea val brutal al epidemiei de coronavirus

Perspectiva unei noi carantine prinde contur in Franta in fata unui al doilea val brutal al epidemiei de Covid-19, care ar putea fi chiar mai puternic decat primul, spune Jean-Francois Delfraissy, presedintele Consiliului Stiintific care consiliaza guvernul de la Paris, scrie AFP.

Coronavirus in lume: AstraZeneca anunta ca vaccinul sau functioneaza si la varstnici Ipoteza unei noi carantine prinde contur in Franta

Al doilea val al pandemiei de coronavirus copleseste Europa, fiind raportate noi bilanturi record in multe tari, iar incidenta la 14 zile la suta de mii de locuitori pe Batranul Continent a crescut de la 13 la mijlocul lunii iulie la aproape 250 saptamana trecuta, potrivit datelor Centrului European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor. 36 Italia inregistreaza 17. 012 noi cazuri de coronavirus in ultimele 24 de ore si 141 decese16. 59 Cehia inregistreaza un nou record de contagieri Capacitatea spitalelor, la limita16. 35 Belgia ar putea ramane fara locuri la terapie intensiva in doua saptamani.

Europa se pregateste de o iarna sumbra, pe masura ce al doilea val al pandemiei de COVID-19 incepe sa-si intre in ritm

Mai multi lideri europeni au avertizat ca vine o iarna sumbra, in conditiile in care resurgenta focarelor de COVID-19 a fortat administratiile nationale sa introduca noi restrictii in incercarea de a.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )