Libnet.ro
UNICEF

07:45

EXCLUSIV: Primele imagini de la locul masacrului din Spitalul Sapoca, Buzau, unde un barbat internat de doua zile a ucis mai multi pacienti

Antena3 Antena3,
EXCLUSIV: Primele imagini de la locul masacrului din Spitalul Sapoca, Buzau, unde un barbat internat de doua zile a ucis mai multi pacienti

Antena 3 a prezentat in exclusivitate primele imagini de la masacru din Spitalul Sapoca, Buzau, unde un barbat internat de doua zile a ucis patru persoane si a ranit alte noua cu stativul de la. continuă pe Antena3

Primele imagini de la masacrul din Spitalul Sapoca, Buzau, unde un barbat internat de doua zile a ucis mai multi pacienti

Antena 3 a prezentat in exclusivitate primele imagini de la masacru din Spitalul Sapoca, Buzau, unde un barbat internat de doua zile a ucis patru persoane si a ranit alte noua cu stativul de la.

Primele imagini cu bataia din parcarea Clubului Ego din Mamaia. Victima, lovita cu pumnul si calcata cu masinaVIDEO

Au aparut primele imagini de la bataia din parcarea Clubului Ego din Mamaia. Secventele sunt surprinse de camere de supraveghere din zona.

Pintea merge la spitalul Sapoca pentru a coordona personal ancheta, la dispozitia premierului

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat ca, la dispozitia premierului, se deplaseaza la Spitalul Sapoca, pentru a coordona personal ancheta interna, dupa ce un pacient a omorat alti patru pacienti si a ranit alti noua. Ministrul subliniaza ca acest caz impune masuri urgente, transmitand, totodata, compasiunea sa familiilor indurerate.

Rares Bogdan cere demisia ministrului Sanatatii. Ce ii reproseaza, dupa crimele din spitalul de psihiatrie

Rares Bogdan cere demisia ministrului Sanatatii, dupa ce un bolnav a ucis 4 pacienti si a ranit alte 9 persoane la Spitalul de Psihiatrie din Sapoca, judetul Buzau. Europarlamentarul o acuza pe Sorina Pintea ca este preocupata doar de propria imagine si nu o intereseaza problemele din spitalele din Romania. Rares Bogdan cere demisia ministrului .

Mama autorului masacrului de la Sapoca, dezvaluire incredibila: Am aflat pe internet ce a facut. A mai fost internat acolo

Mama autorului masacrului de la Sapoca a facut dezvaluire incredibila. Am aflat prin internet ca el ar fi ucis niste barbati acolo. Ieri a fost baiatul cel mic acolo, baiatul cel mare, a vorbit cu el, au m?.

Ecaterina Andronescu, dupa masacrul de la Spitalul Sapoca: Cine a incalcat normele, trebuie sa raspunda imediat. Fisa postului trebuie respectata, indiferent cat de mica ar fi (VIDEO)

Ecaterina Andronescu, fost ministru PSD in Guvernul Dancila, a subliniat, in direct pe B1TV, ca persoanele responsabile de masacrul de la Spitalul de Psihiatrie Sapoca trebuie sa raspunda imediat, in cazul in.

Pintea, despre tragedia de la Spitalul Sapoca: S-a produs un lung sir de erori umane

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a sosit duminica dupa-amiaza la Spitalul din Sapoca, pentru a urmari finalizarea anchetei Corpului de Control a ministerului, precizand, ca o prima opinie personala, ca.

Cine sunt victimele transferate in Bucuresti ale criminalului de la Spitalul Sapoca

Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie si Masuri pentru Siguranta Sapoca, judetul Buzau, a omorat, in noaptea de sambata spre duminica, patru pacienti si a ranit alti noua cu un stativ de.

UPDATE. Barbatul care a ucis patru pacienti la Spitalul Sapoca ,,nu poate fi inca audiat

Barbatul care a ucis patru pacienti si a ranit alti noua la Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca se af.

News Alert. Un barbat internat la Spitalul Sapoca a omorat patru pacienti

Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie si Masuri pentru Siguranta Sapoca, judetul Buzau, a omo.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )