Libnet.ro
UNICEF

00:07

EXCLUSIV. Sotia lui Emi Pian rupe tacerea! Primul interviu dupa moartea liderului clanului Duduianu

Antena3 Antena3,
EXCLUSIV. Sotia lui Emi Pian rupe tacerea! Primul interviu dupa moartea liderului clanului Duduianu

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei, in exclusivitate, primul interviu cu sotia liderului clanului Duduianu, Emi Pian. Interviul a fost realizat de Roxana Ciuca, reporter Antena 3. continuă pe Antena3

Gabriel Cotabita rupe tacerea! De ce s-a casatorit cu sotia lui, de fapt. Ce ii face Alina

Gabriel Cotabita are 64 de ani si se poate considera un om extrem de fericit din toate punctele de vedere. Are inca o cariera de succes, dar si o viata linistita alaturi de Alina, cea care i-a fost alaturi cand s-a confruntat cu probleme medicale, in urma cu cativa ani. Gabriel Cotabita rupe tacerea! De .

Tatal batausei de 14 ani, retinuta dupa ce a agresat mai multe minore, rupe tacerea. Ce se intampla la ei acasa

In asentimentul specialistilor Bullying-ul reprezinta o forma de violenta care implica un comportament mai agresiv. Vorbim aici de intimidare, hartuire, umilinta, agresiune fizica, efectuata cu intentie si in mod repetat. Bullying-ul in societatea romaneasca in ultimii ani, Bullying-ul a devenit un fenomen in scolile romanesti, si in afara lor, si afecteaza mii de elevi. Adolescentii, .

Tatal fetei din Targu Jiu batuta fara mila rupe tacerea. Ce amenintari primeste fiica lui, acum

Fenomenul bullying este din ce in ce mai prezent in Romania. Ultimele evenimente demonstreaza acest lucru, din pacate, cu prisosinta. Scenele socante s-au petrecut in Targu Jiu, unde o adolescenta a fost batuta, iar tot evenimentul s-a petrecut in timp ce un alt adolescent filmeaza aceste scene. Tatal fetei din Targu Jiu batuta fara mila .

Sanziana Buruiana rupe tacerea! Ce a patit de cand este mamica. Barbatii o vor felicita!

Sanziana Buruiana revine in atentia fanilor in cadrul noii emisiuni: Mamici de pitici, cu lipici! intr-un interviu, vedeta a marturisit ce a patit de cand este mamica. Cum a reusit sa se schimbe atat de tare in ultimii ani si prin ce a trecut de cand a devenit mama pentru prima oara? Sanziana Buruiana, povestiri .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )