Libnet.ro
UNICEF

00:06

Exercitiul Seism 2018: Raed Arafat spune ca la 12 ore de la momentul seismului, sunt 450 de persoane decedate, aproape 1.800 de raniti si peste 3.200 de disparuti

Adevărul Adevărul,
Exercitiul Seism 2018: Raed Arafat spune ca la 12 ore de la momentul seismului, sunt 450 de persoane decedate, aproape 1.800 de raniti si peste 3.200 de disparuti

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat, sambata seara, ca la aproximativ 12 ore de la momentul seismului simulat in cadrul exercitiului national sunt 450 de persoane decedate, aproape 1. 800 de raniti si peste 3. 200 de persoane date disparute. El a mentionat ca in Romania vor ajunge o echipa medicala din Israel, care va alcatui un spital de nivel 3 - cel mai ridicat - si una de cautare-salvare din Bulgaria. continuă pe Adevărul

EXERCITIU SEISM 2018. Raed Arafat: Are ca menire sa testeze cum reactioneaza fiecare din tara sa vina in sprijinul Bucurestiului, cat si autoritatile locale si centrale

Incepand cu ora 9. 00 s-a declansat exercitiul national SEISM 2018, cel mai mare exercitiu seismic din Romania, din ultimii 20 de ani. Raed Arafat a anuntat, intr-o conferinta sustinuta la Ministerul de.

EXERCITIU SEISM 2018. Raed Arafat: Operatiunea are ca menire sa testeze viteza de reactie! Cum reactioneaza fiecare din tara sa vina in sprijinul Bucurestiului, cat si reactia autoritatile locale si centrale (VIDEO)

Incepand cu ora 9. 00 s-a declansat exercitiul national SEISM 2018, cel mai mare exercitiu seismic din Romania, din ultimii 20 de ani. Raed Arafat a anuntat, intr-o conferinta sustinuta la Ministerul de.

EXERCITIU SEISM 2018: Raed Arafat, despre efectele unui cutremur de 7,5 grade asupra Bucurestiului. Zeci de cladiri daramate partial sau total, sute de raniti si disparuti, un corp al Spitalului Colentina se va prabusi (VIDEO)

Incepand cu ora 9. 00 s-a declansat exercitiul national SEISM 2018, cel mai mare exercitiu seismic din Romania, din ultimii 20 de ani. intr-o conferinta de presa sustinuta la Ministerul de Interne, Raed.

Ce presupune Exercitiul Seism 2018? Oamenii nu trebuie sa intre in panica

Exercitiul national Seism 2018, care consta in punerea in aplicarea a Conceptiei nationale de raspuns postseism, a fost declansat sambata, incepand cu ora 9,00, informeaza Ministerul Afacerilor Interne.

Dancila, despre exercitiul Seism 2018: Nu am emotii, am incredere in desfasurarea acestui exercitiu

Prim-ministrul Viorica Dancila, prezenta sambata la Centrul National de Coordonare si Conducere a Interventiei de la Ciolpani, a declarat ca nu are emotii in ce priveste desfasurarea exercitiului national Seism 2018 si a adaugat ca acesta.

Exercitiul Seism 2018: A fost solicitata asistenta internationala prin Mecanismul de Protectie Civila, fiind instiintat si Centrul Euroatlantic

Ministerul Afacerilor Interne MAI) anunta ca, in cadrul exercitiului Seism 2018, a fost solicitata asistenta internationala prin Mecanismul de Protectie Civila, fiind instiintat si Centrul Euroatlantic de Coordonare a Raspunsului la Dezastre din cadrul NATO. in cadrul exercitiului, pe componenta solicitarii de sprijin international, Mecanismul de Protectie Civila va raspunde cu capabilitati medicale internationale.

Primarul General, Gabriela Firea: Pentru exercitiul Seism 2018 au fost mobilizati peste 700 de angajati ai institutiilor aflate in subordinea Primariei Capitalei

Primaria Municipiului Bucuresti, prin institutiile si Directiile aflate in subordine si care au atributii in domeniul sigurantei cetatenilor si situatiilor de urgenta, a participat la exercitiul national seism.

Raed Arafat, despre exercitiul Seism 2018: Am testat viteza de reactie. Toate autoritatile sunt implicate in acest exercitiu

Astazi la 8. 37 am declansant . doamna ministru, care este completat si cu exercisiu Modem european, vom vedea pe parcursul a 5 zile. Scenariul este un curtremur de 7. 5 grade, care a avut loc cuepicentrul in Vrancea.

Exercitiul Seism 2018: Care ar fi cea mai afectata zona in urma unui cutremur de 7,5 grade

Exercitiul national Seism 2018, care consta in punerea in aplicarea a Conceptiei nationale de raspuns postseism, a fost declansat sambata, incepand cu ora 9,00. Raed Arafat a prezentat care ar fi principalele zone afectate de catre un.

ATENTIE EXERCITIU! Seism 2018 - ALARMA de CUTREMUR

incepand cu ora 9. 00 s-a declansat exercitiul national SEISM 2018 care consta in punerea in aplicarea a Conceptiei nationale de raspuns post-seism. Conform scenariului, a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )