Libnet.ro
UNICEF

22:30

Nu exista razboi intre Guvern si BNR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nu exista razboi intre Guvern si BNR

Eugen Teodorovici, ministrul Finatelor, a declarat, astazi, ca nu exista un razboi intre Guvernul Romaniei si Banca Nationala a Romaniei BNR), astfel ca nu este nevoie de o mediere intre cele doua institutii, in conditiile in care Ministerul Finantelor si BNR colaboreaza, fara ca asta sa insemne inexistenta unor critici, informeaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Teodorovici: Nu exista un razboi intre Guvern si BNR. Colaboram cu Banca Nationala

Nu exista un razboi intre Guvernul Romaniei si Banca Nationala a Romaniei BNR), astfel ca nu este nevoie de o mediere intre cele doua institutii, in conditiile in care Ministerul Finantelor si BNR colaboreaza, fara ca asta sa insemne inexistenta unor critici, a declarat marti ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Iohannis, mediator intre Guvern si BNR

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni, ca va incerca o mediere intre Guvern si Banca Nationala a Romaniei si ca ii va chema la Cotroceni si pe unii, si pe altii in zilele urmatoare.

Iohannis: O sa incerc o mediere intre Guvern si BNR. ii voi chema la Cotroceni si pe unii, si pe altii

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni, ca va incerca o mediere intre Guvern si Banca Nationala a Romaniei si ca ii va chema la Cotroceni si pe unii, si pe altii in zilele urmatoare. Am decis.

Iohannis: Am decis sa incep o mediere intre Guvern si BNR. ii vor chema la Cotroceni sa vedem ce masuri trebuie luate pentru a imbunatati situatia

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca va incepe o mediere intre Guvern si BNR, dupa ce s-a mers prea departe cu anumite afirmatii, urmand sa vada impreuna ce masuri trebuie luate pentru a imbunatati situatia economica a Romaniei.

SONDAJ E cazul sa se implice presedintele Iohannis n tensiunile Guvern-BNR?

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca va incerca o mediere intre Guvern si Banca Nationala a Romaniei, invitand partile la Cotroceni pentru a ajunge la un numitor comun. S-a mers cam departe cu unele afirmatii destul de contondente, a spus el. Marti, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a respins oferta presedintelui, spunand ca nu exista niciun razboi intre BNR si Guvern. Participa la sondajul HotNews. ro: E cazul sa se implice presedintele Iohannis in tensiunile Guvern-BNR?.

Eugen Teodorovici, discutii cu sefii FMI si ai Bancii Mondiale la Washington. Ce promisiuni le-a facut ministrul Finantelor

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a reiterat in SUA, in cadrul unei intalniri cu Poul Thomsen, directorul departamentului pentru Europa al Fondului Monetar International FMI), promisiunea ca.

Klaus Iohannis:Am decis sa ncerc o mediere ntre guvern si BNR, i voi invita la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca a decis sa incerce o mediere intre Guvern si BNR, invitand cele doua parti la Cotroceni.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )