Libnet.ro
UNICEF

11:45

Exista sau nu tensiuni intre coordonatorul campaniei de vaccinare si ministrul Sanatatii. Ce spune Valeriu Gheorghita despre relatia cu Vlad Voiculescu (VIDEO)

B1 B1,
Exista sau nu tensiuni intre coordonatorul campaniei de vaccinare si ministrul Sanatatii. Ce spune Valeriu Gheorghita despre relatia cu Vlad Voiculescu (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a negat informatiile potrivit carora ar exista tensiuni intre el si Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, si sustine ca. continuă pe B1

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID: Peste 340.000 de persoane s-au inscris pentru vaccinare din 15 ianuarie si pana acum

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID, Valeriu Gheorghita, a anuntat ca peste 340. 000 de persoane s-au inscris pentru vaccinare din 15 ianuarie si pana marti, la ora 10. El a mentionat ca pana in prezent s-au inregistrat peste 800 de reactii comune si minore la vaccin si nicio reactie severa.

Citu: Vlad Voiculescu nu are nicio atributie daca pleaca sau nu Valeriu Gheorghita Ce spune coordonatorul campaniei de vaccinare despre relatia sa cu ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, nu are nici o atributie privind inlocuirea lui Valeriu Gheorghita de la coordonarea Comitetului national de vaccinare impotriva COVID-19, spune Florin Citu, precizand ca acest comitet este in subordinea premierului. El a facut aceste declaratii la Europa FM, in contextul in care in spatiul public au aparut informatii potrivit carora ministrul Sanatatii ar intentiona inlocuirea coordonatorului campaniei de vaccinare in Romania.

GHEORGHITA: Nu exista tensiuni intre mine si ministrul Vlad Voiculescu, asa cum s-a vehiculat in presa

Presedintele Comitetului National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghita, a sustinut marti ca nu exista tensiuni intre el si ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, asa cum s-a vehiculat in presa, scrie g4media.

Dupa Bucuresti, nici la Cluj nu mai sunt locuri pentru vaccinare. Ministrul Sanatatii: Sunt mult mai multi oameni care vor sa se vaccineze fata de numarul de doze existent

Dupa Bucuresti, nici la Cluj nu mai sunt locuri pentru cea de a doua etapa a vaccinarii anti-COVID, a afirmat, sambata, ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu. El a spus ca solutia va fi realocarea de doze, atunci cand vor fi disponibile.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )