Libnet.ro
UNICEF

13:30

Experimentul mandatarilor, micii capitalisti din comertul Romaniei si spaima de imbogatire (1967-1969)

Hotnews Hotnews,
 Experimentul mandatarilor, micii capitalisti din comertul Romaniei si spaima de imbogatire (1967-1969)

Recent am redescoperit un document din arhiva fostului Comitet Central al Partidului Comunist Roman privind experimentul mandatarilor. Studiile initiate in primavara anului 1967 au fost analizate de autoritatile comuniste de la Bucuresti la 28 iunie 1967, intr-o sedinta a Comitetului Executiv al C. al P. Apoi, Ilie Verdet a semnat la 4 august 1967 Hotararea nr. 1827 a Consiliului de Ministri al Republicii Socialiste Romania privind aplicarea in mod experimental a unor masuri de imbunatatire a activitatii de restaurante si hoteluri. Volumul Aspecte ale economiei romanesti in timpul Razboiului Rece 1946-1991) va fi lansat joi, 20 iunie 2019, la libraria Modul Carturesti strada Academiei nr. 18-20, la parterul Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu din Bucuresti). Cumpara editia cartonata cu autograful autorului_-. continuă pe Hotnews

Sinucideri fara raspuns: Cele mai suspecte morti din istoria Romaniei. Procuror, ucis de presiunile PSD

Moartea fara nume. Accidente, sinucideri sau asasinate? Nimeni nu a stiut vreodata sa raspunda acestei intrebari. Iata cele mai suspecte morti din istoria Romaniei. Accidente, sinucideri sau asasinate? Decesele nerezolvate din istoria recenta a Romaniei inca dau tarcoale. Moartea patronului Hexi Pharma, din 2016, a redescis subiectul controversatelor decese. Procurorul Panait: Una dintre cele mai .

Anglia - Franta, duelul soc din Grupa Romaniei la Campionatul European

Doua dintre favoritele la castigarea Campionatului European de tineret se dueleaza inca din primul meci al fazei grupelor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )