Libnet.ro
UNICEF

10:45

Experti in sanatate: Relaxarea purtarii mastii pentru toti induce ideea falsa ca lucrurile au revenit la normal. Valoarea mastii, inlocuita doar de vaccinare

Adevărul Adevărul,
Experti in sanatate: Relaxarea purtarii mastii pentru toti induce ideea falsa ca lucrurile au revenit la normal. Valoarea mastii, inlocuita doar de vaccinare

Profesorul de sanatate publica Razvan Chereches este de parere ca masurile de relaxare nu ar fi trebuit aplicate unitar, deoarece descurajeaza campania de vaccinare. Relaxarea purtarii mastii pentru toti induce ideea falsa ca lucrurile au revenit la normal, arata acesta subliniind ca relaxarea regulilor doar pentru cei vaccinati ar fi dus la confirmarea comportamentului responsabil vaccinarea) si i-ar fi stimulat pe restul sa se vaccineze. continuă pe Adevărul

Razvan Chereches: Relaxarea purtarii mastii pentru toti va duce la scaderea ritmului de vaccinare si va induce ideea falsa ca lucrurile au revenit la normal

Profesorul de sanatate publica Razvan Chereches sustine ca relaxarea purtarii mastii pentru toti va duce la scaderea ritmului de vaccinare si va induce ideea falsa ca lucrurile au revenit la.

CIMPEANU: De saptamana viitoare, in exteriorul scolii se poate renunta la obligativitatea purtarii mastii

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat vineri ca de saptamana viitoare in exteriorul unitatilor de invatamant spatii deschise) se poate renunta la obligativitatea purtarii mastii de protectie, dar se pastreaza regula pauzelor decalate pentru a se evita aglomerarile.

Super oferta Kaufland Romania pentru toti clientii. Se anunta economii pe masura

Kaufland vine cu surprize mari pentru clientii din Romania. Lantul de hypermarket-uri ofera posibilitatea de a cumpara produse in cantitati XXL la preturi mici. Super oferta Kaufland Romania pentru toti clientii Kaufland vine cu produse disponibile pentru vanatorii de oferte in cantitati XXL la preturi promotionale. Astfel, poti achizitiona produse la bax cu preturi reduse.

Ministrul Educatiei, anunt important pentru toti elevii din Bucuresti. Cand se intorc la scoala

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat in cursul acestei dimineti data reinceperii scolii pentru toti elevii din Bucuresti. Potrivit acestuia, rata de infectare a scazut sub 1 la mia de locuitori, astfel ca elevii vor reveni in banci in doar cateva ore. Cand va fi publicat ordinul de modificare in Monitorul Oficial Sorin Cimpeanu a .

Kaufland Romania, anunt pentru toti clientii. Se dau gratis in fiecare saptamana

Gigantul retailer Kaufland revine in atentia clientilor sai cu noi oferte. in afara de cele regasite in aplicatia de android, sau la rafturi, Kaufland propune si un nou concurs. Toti clientii retailer-ului sunt invitati sa participe, premiul fiind unul pe masura. Kaufland Romania a lansat in aceasta saptamana concursul cu premii sub forma unor vouchere.

LIDL Romania, anunt de ultima ora pentru toti fanii emisiunii Romanii au Talent. Cine ia 300 de lei

Fanii show-ului Romanii au Talent au parte de surprize consistente din partea sponsorului oficial, Lidl Romania. Premiile puse la bataie nu sunt unele de neglijat. Lidl Romania a pus la bataie pentru telespectatorii PRO TV 10 premii. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faca este sa urmareasca emisiunea si sa mizeze pe viitorul castigator din .

Programul Litoralul pentru toti, 21 mai - 20 iunie: 54 de hoteluri inscrise si preturi incepand de la 40 de lei

54 de hoteluri s-au inscris in programul Litoralul pentru toti, care se va desfasura in perioada 21 mai - 20 iunie 2021 si care se afla la a 38-a editie.

Ce se va intampla cu terenul arabil din Romania pana in 2030. Vesti proaste pentru toti romanii

Romania, in trecut, era denumita Granarul Europei, si pe buna dreptate. Agricultura romaneasca a fost elementul de baza al dezvoltarii economice in perioada interbelica. Pe acelasi segment s-au axat si cei care ne-au condus destinele timp de 50 de ani. in era comunista Romania exporta sute de mii de tone de produse agricole. Astazi, din .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )