Libnet.ro
UNICEF

17:00

Expertul criminolog Dan Antonescu: Lui Gheorghe Dinca ii este teama ca anchetatorii ar putea sa gaseasca alte victime

Antena3 Antena3,
Expertul criminolog Dan Antonescu: Lui Gheorghe Dinca ii este teama ca anchetatorii ar putea sa gaseasca alte victime

Dan Antonescu, fost sef al Serviciului Omoruri, invitatul jurnalistei Mihaela Birzila la News Magazines, a vorbit despre reconstituirea care a avut loc loc zilele trecute in cazul crimelor din Caracal, subliniind. continuă pe Antena3

Gheorghe Dinca nu a mai rezistat in puscarie. Gardienii au fost socati cand au vazut ce a facut

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul Caracal, nu a mai rezistat in puscarie. Gardienii au fost socati cand au vazut cum a actionat. Procurorii DIICOT au facut luni si marti reconstituirea presupuselor crime pe care Dinca a recunoscut ca le-a comis. Se asteapta concluziile. Gheorghe Dinca nu a mai rezistat in puscarie Gheorghe Dinca a .

Gheorghe Dinca, cerere exploziva din celula. Ce planuieste criminalul din Caracal

Gheorghe Dinca a cerut sa fie pus singur intr-o celula, cu alte cuvinte nu vrea sa mai imparta cu nimeni spatiul de detentie. Gheorghe Dinca e cazat in permanenta cu doua persoane, pentru a exista .

Radu Moraru: Dinca este colaborator vechi al serviciului Doi si un sfert. El face parte din aceasta retea si este dovedit (VIDEO)

Jurnalistul Radu Moraru a declarat, joi, in cadrul emisiunii Se intampla acum de pe B1 TV, ca are Gheorghe Dinca, barbatul de 66 de ani care le-a rapit pe Alexandra si Luiza la Caracal, este informator.

Tragedia Caracal. Ce a povestit Gheorghe Dinca in celula: Ba, baieti...!

Gheorghe Dinca, inculpatul care a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, s-a confensat in arest colegilor de celula. Jurnalistul de investigatie Ovidiu Zara a prezentat in.

Bunicul Luizei, ipoteza-bomba: Fata a fost luata de fiul lui Gheorghe Dinca

Bunicul Luizei Melencu vine cu o ipoteza incredibila. Acesta sustine ca nepoata sa ar fi fost luata de baiatul lui Dinca si dusa la Arad. Avocatul Tonel Pop a declarat ca impreuna cu familia fetei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )