Libnet.ro
UNICEF

18:15

Explicatia lui Alexandru Rafila pentru explozia de cazuri de COVID 19: redeschiderea scolilor

Adevărul Adevărul,
Explicatia lui Alexandru Rafila pentru explozia de cazuri de COVID 19: redeschiderea scolilor

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, profesorul Alexandru Rafila, crede ca numarul mare de cazuri de coronavirus inregistrat in ultimele zile se datoreaza redeschiderii scolilor, intrucat suntem la 10-12 zile de la inceperea anului scolar. Ramane sa vedem daca in zilele urmatoare ne stabilizam sau cresterea va continua, a afirmat Rafila. continuă pe Adevărul

Alexandru Rafila, despre rata uriasa de infectare cu COVID: Ar trebui sa puna serios pe ganduri autoritatile de Sanatate Publica!

Doi din 10 romani testati pentru COVID sunt pozitivi. Alexandru Rafila a vorbit despre rata de infectare uriasa, care a depasit 20%. Este record si de internari la terapie intensiva, sunt 557 de pacienti in stare foarte grava.

Alexandru Rafila, dupa recordul de cazuri noi: Trebuie sa vedem daca e un trend sau o intamplare Restrictiile trebuie luate tintit si pe termen scurt, intr-o formula care sa permita cat de cat si o activitate economica (VIDEO)

Alexandru Rafila a comentat evolutia epidemiei de COVID-19, in direct pe B1 TV, miercuri seara, in ziua in care Grupul de Comunicare Strategica a anuntat un nou record negativ de cazuri noi depistate la nivel.

Alexandru Rafila: Cred ca suntem intr-un moment de transmitere comunitara intensa. Putem ajunge la 2.000 de cazuri de COVID-19 pe zi

Romania se afla in valul doi al pandemiei de coronavirus, considera Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei laOrganizatia Mondialaa Sanatatii. Acesta mai spune cane aflam intr-o.

ALEXANDRU RAFILA: Cred ca suntem intr-un moment de transmitere comunitara intensa

Reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila, a afirmat ca in acest moment ne aflam intr-o transmitere comunitara intensa si nu este exclus ca in aceasta saptamana sa ajungem la 2. 000 de cazuri de COVID-19 pe zi, conform news.

Avertismentul lui Alexandru Rafila despre valul doi de infectii cu COVID, in care a intrat Romania: Trendul se va pastra pana la sfarsitul anului

Membru in Comitetul Executiv al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Alexandru Rafila a averizat astazi ca numarul crescut de infectii se va mentine pana spre finalul anului. Rafila spune ca tendinta este la nivelul intregii Uniuni Europene si vine ca rezultat a reluarii activitatii si a scolilor.

Alexandru Rafila: Parerea mea este ca redeschiderea scolilor are legatura cu cresterea numarului de infectii

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, este de parere ca numarul mare de cazuri are legatura si cu redeschiderea scolilor si ca ramane sa vedem daca cresterea va continua. La polul opus, premierul Ludovic Orban a declarat ca este greu sa ai o evaluare a raspandirii datorata scolii, dar, din evaluarea facuta, nu exista o crestere semnificativa a procentului de imbolnaviri cu noul coronavirus in randul populatiei scolare.

Alexandru Rafila, anunt ingrijorator: Trebuie sa ne alerteze! Este o transmitere comunitara intensa

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat, dupa numarul mare de cazuri raportat marti, ca discutam de o transmitere comunitara intensa si lucrul acesta trebuie sa ne alerteze.

Medicul Alexandru Rafila, anuntul pe care nimeni nu dorea sa il auda: Mai avem un record!

Medicul infectionist, Alexandru Rafila, a intrat in direct la Antena 3 unde a vorbit despre desfasurarea alegerilor locale, dar si despre numarul de cazuri raportat astazi.

EXCLUSIV Alexandru Rafila, despre noul record al cazurilor de coronavirus: Deschiderea scolilor a intensificat foarte mult circulatia persoanelor si este normal sa se inregistreze o crestere

Alexandru Rafila, membru in Comitetul Executiv al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, a declarat pentru B1. RO ca noul record al cazurilor noi de coronavirus poate fi explicat inclusiv daca ne raportam la.

Alexandru Rafila: De Craciun si Revelion speram sa nu fim in stare de urgenta

Alexandru Rafila a comentat evolutia epidemiei de coronavirus din Romania si a subliniat ca, incepand cu 1 iunie, numarul imbolnavirilor a crescut continuu. in acest context, presedintele Societatii Ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )