Libnet.ro
UNICEF

10:30

Explozie de cazuri de COVID la Spitalul de Urgenta din Galati. Zeci de medici s-au infectat, trei sectii au fost inchise

Antena3 Antena3,
Explozie de cazuri de COVID la Spitalul de Urgenta din Galati. Zeci de medici s-au infectat, trei sectii au fost inchise

Situatie critica la Spitalul Judetean de Urgenta Galati, unde au fost inchise trei sectii dupa ce 27 de cadre medicale s-au infectat cu COVID-19. continuă pe Antena3

Focar de COVID-19 la Spitalul Judetean din Galati. 27 de cadre medicale au fost testate pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2

Marti, directorul Spitalului Judetean Sf. Andrei, din Galati, a anuntat ca trei sectii ale unitatii medicale vor fi inchise pentru dezinfectie terminala, scrie Agerpres. 27 de cadre medicale au fost.

Spitalul de Urgenta din Craiova trebuie sa scoata paturi din sectia ATI COVID-19. Facem masuratori

Dupa tragedia de la Piatra Neamt, DSP Dolj a efectuat un control la sectia ATI a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Craiova si a dispus distantarea paturillor: 2,5 metri intre paturi si 3,5 metri intre fiecare pat si perete. Pana acum nu ni s-a cerut asta, ni se cere acum, spun medicii.

Incendiu la Spitalul CFR din Cluj. 11 pacienti, prinsi in incaperea care ardea. Detalii de ultima ora

Un nou incendiu a izbucnit in dimineata aceasta la un spital din Cluj-Napoca. Astfel ca pacientii au fost evacuati de urgenta, pana ce focul a fost stins in totalitate de salvatori. Incendiu la Spitalul CFR din Cluj. 11 pacienti, prinsi in incaperea care ardea De mentionat este si faptul ca acest incendiu este al doilea .

Seful ISU Cluj, despre incendiul de duminica dimineata: Spitalul CFR din Cluj-Napoca nu are autorizatie de securitate la incendiu. A fost verificat in aceasta primavara si sanctionat (VIDEO)

Seful ISU Cluj, Ion Moldovana declarat pentru B1 TV, ca spitalul CFR din Cluj-Napoca, unde a avut loc un incendiu,duminica dimineata, nu detine autorizatie de securitate la incendiu, iar din aceasta.

La Galati, zeci de bolnavi de COVID-19 asteapta cu zilele intr-o zona tampon sa fie transferati intr-un spital

Zeci de persoane cu coronavirus asteapta zile intregi intr-o zona tampon organizata la Spitalul de Urgenta Galati pentru a fi transferate la spitale COVID, in conditiile in care toate unitatile suport COVID sunt pline. in acest timp, bolnavii nu primesc tratament pentru SARS CoV-2.

Coronavirus. Zeci de bolnavi COVID-19 din Galati asteapta cu zilele intr-o zona tampon sa fie transferati intr-un spital

Situatie disperata la Galati. Toate unitatile suport COVID sunt pline, iar noii pacienti asteapta cu zilele intr-o zona tampon organizata la Spitalul de Urgenta Galati pentru a fi transferate la.

Trei sectii ale Spitalului de Urgenta din Galati au fost inchise din cauza infectarilor cu noul coronavirus

88 de cadre medicale au fost diagnosticate cu COVID-19, iar alte 14 cazuri au fost descoperite la Serviciul Judetean de Ambulanta, conducerea dispunand sistarea concediilor pentru a face fata solicitarilor.

Asociatiile magistratilor din Romania il critica pe ministrul Justitiei, Catalin Predoiu. AFJR: Peste 1.000 de cazuri COVID-19 in instante si parchete

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania si Asociatia Initiativa pentru Justitie il acuza pe ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, ca are o atitudine incalificabila prin intarzierea modificarilor care trebuie aduse legilor Justitiei si sustin ca numarul infectarilor cu noul coronavirus in instante si parchete a depasit 1. 000 de cazuri.

Europa de Est a depasit 5 milioane de cazuri COVID-19

Europa de Est a depasit pragul de 5 milioane de cazuri de infectii, in ciuda faptului ca guvernele europene au luat masuri pentru a bloca raspandirea noului coronavirus.

A izbucnit un incendiu la Spitalul CFR din Cluj Napoca

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) a fost alertat, azi dimineata, in jurul orei 7. 00, pentru a interveni la un incendiu, la Spitalul Universitar CFR din Cluj Napoca. A fost nevoie de evacuarea a trei pacienti. in saloane se aflau 11 pacienti in momentul izbucnirii incendiului, conform G4media.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )