Libnet.ro
UNICEF

21:00

Explozie puternica in capitala Iranului, a doua in mai putin de o saptamana. Mai multe persoane sunt INTEROGATE. Bilantul total al victimelor (VIDEO)

B1 B1,
Explozie puternica in capitala Iranului, a doua in mai putin de o saptamana. Mai multe persoane sunt INTEROGATE. Bilantul total al victimelor (VIDEO)

E stare de alera in Iran dupa ce o explozie puternica la o clinica din Teheran a ucis 19 persoane, marti seara. Patru persoane sunt interogate miercuri, potrivit site-ului oficial al televiziunii de stat, citate. continuă pe B1

5 telefoane Samsung si Huawei ieftine: le iei cu mai putin de 1.000 de lei

EMAG are o colectie impresionanta de telefoane. Dar dintre toate am ales unele ieftine pe care sa le cumperi. Si-am setat ca pret maximal 1. 000 de lei, desi majoritatea costa mai putin de.

CORONAVIRUS |Germania: Angajatii din industria carnii vor fi testati de doua ori pe saptamana pentru COVID-19

Angajatii din industria carnii din landul german Renania de Nord-Westfalia vor fi testati pentru infectia cu coronavirus de cel putin doua ori pe saptamana. Anuntul a fost facut, duminica, de ministrul.

Un director de la stat sustine ca a platit pentru jumatate de apartament in Florida mai putin decat pentru o garsoniera in Timisoara

Seful societatii de administrare a pietelor din subordinea Primariei Timisoara si-a trecut in ultima declaratie de avere achizitia unui apartament in Florida. Directorul de la Piete sustine ca pretul pe care l-a platit pentru jumatate din apartamentul din Florida este mai mic decat al unei garsoniere in Timisoara.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )