Libnet.ro
UNICEF

12:30

EXPLOZIE PUTERNICA in Romania! Detalii de ULTIMA ORA (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
EXPLOZIE PUTERNICA in Romania! Detalii de ULTIMA ORA (VIDEO, FOTO)

A fost stare de alerta maxima in judetul Gorj, unde un incendiu devastator a izbucnit la sediul Transgaz, din comuna Hurezani. O conducta s-a spart, iar martorii spun ca ar fi avut loc si o explozie. continuă pe B1

EXPLOZIE PUTERNICA in Romania! SUTE DE PERSOANE au fost evacuate. Detalii de ULTIMA ORA (FOTO)

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a fost alertat, luni dimineata, in legatura cu un incendiu puternic ce a cuprins un parc de sonde, sonde care transporta gazul Transgaz in Romania,.

Explozie puternica in Antwerp. O cladire s-a prabusit

O cladire din orasul belgian Antwerp s-a prabusit, dupa o explozie puternica. Potrivit politiei, cinci persoane au fost ranite. Nu ar fi vorba de un atac terorist, ci de o deflagratie provocata de.

Anunt de ultima ora de la meteorologi. Ne asteapta noi valuri de ninsori, lapovita, polei, dar si viscol

Anunt de ultima ora de la meteorologi. Din aceasta seara, de la ora 20 si, pana miercuri seara ne asteapta noi valuri de ninsori, lapovita, polei, dar si viscol la munte. Alina Serban, meteorolog.

Ce se intampla luni la PSD. Informatii de ultima ora: Mihai Tudose va ameninta cu demisia daca nu va fi revocata Carmen Dan

Update: Informatie de ultima ora oferita de MIhai Gadea. Maine, MIhai Tudose va merge si va spune: Daca nu este revocata Carmen Dan imi dau demisia. Stire initiala: Jurnalistii Antena 3.

TREI ZILE DE VISCOL iN TOATA TARA! Anuntul de ULTIMA ORA al meteorologilor (VIDEO)

Se schimba radical vremea! Meteorologii au anuntat ca din seara zilei de luni si pana miercuri la ora 20 intreaga tara va fi afectata de precipitatii sub forma de ninsoare, lapovita si.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )