Libnet.ro
UNICEF

13:00

Extremist sarb periculos, declarat indezirabil in Romania

România Liberă România Liberă,
Extremist sarb periculos, declarat indezirabil in Romania

Serviciul Roman de Informatii SRI) a cerut Curtii de Apel Bucuresti masura declararii ca indezirabil, pentru o perioada de 15 ani, din considerente de securitate nationala, a numitului Zivkovic Bratislav, cetatean sarb, nascut la data de 12. continuă pe România Liberă

Paramilitar sarb, care spiona baza NATO de la Mihail Kogalniceanu, declarat indezirabil in Romania

Curtea de Apel Bucuresti a dispus, marti, masura declararii ca indezirabil, pentru o perioada de 15 ani, din considerente de securitate nationala, a lui Bratislav Zivkovic 42 de ani), cetatean sarb, care ar fi spionat baza militara de la Mihail Kogalniceanu.

Cetatean sarb, membru al unei grupari paramilitare, care a incercat sa spioneze baze militare in Romania, declarat indezirabil la propunerea SRI

Cetateanul sarb Bratislav Zivkovic a fost declarat indezirabil in Romania, pe o perioada de 15 ani, a decis marti Curtea de Apel Bucuresti. Decizia vine la propunerea SRI care l-a monitorizat pe Zivkovic, membru al unei grupari paramilitare implicate printre altele si conflictul din estul Ucrainei alaturi de pro-rusi. Potrivit SRI, Zivkovic s-a deplasat de mai multe ori in Romania, cu scopul de a intreprinde activitati de culegere de informatii . ) referitoare la infrastructura critica si obiectivele militare nationale, cat si ale aliatilor, amplasate in sud-estul Romaniei pe care sa le transmita unei puteri sau organizatii straine.

SRI: Paramilitar sarb, care spiona baza NATO de la Kogalniceanu, declarat indezirabil in Romania

Curtea de Apel Bucuresti a dispus, marti, masura declararii ca indezirabil, pentru o perioada de 15 ani, din considerente de securitate nationala, a cetateanului sarbBratislav Zivkovic,care ar.

Spion pentru Rusia in Romania, declarat indezirabil

Cetateanul sarb Bratislav Zivkovic, acuzat de spionaj, a fost declarat indezirabil in tara noastra pe o perioada de 15 ani, a decis astazi Curtea de Apel Bucuresti.

EXTREMIST SARB, PRINS iN ROMANIA! SRI, ANUNT DE ULTIMA ORA

Curtea de Apel Bucuresti a dispus masura declararii ca indezirabil a cetateanului Bratislav Zivkovic, pe o perioada de 15 ani, din considerente de securitate nationala. Serviciul Roman de Informatii.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )