Libnet.ro
UNICEF

19:00

Exxon ar vrea sa plece si din Romania, si din restul Europei. Sursele Reuters spun ca gigantul american ar dori sa obtina 25 de miliarde din vanzarea de bunuri de pe batranul continent

B1 B1,
Exxon ar vrea sa plece si din Romania, si din restul Europei. Sursele Reuters spun ca gigantul american ar dori sa obtina 25 de miliarde din vanzarea de bunuri de pe batranul continent

Exxon Mobil isi accelereaza cea mai mare vanzare de bunuri din ultimele decenii si planuieste sa obtina 25 de miliarde de pe urma investitiilor pe care le facuse anterior in campurile de petrol si gaze. continuă pe B1

Posibil ca Exxon sa nu se retraga din Romania, aceste mega-companii spun ce cred ele ca e bine sa spuna E posibil sa se schimbe decizia- Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a declarat in cadrul dezbaterii de marti ca este posibil ca americanii de la ExxonMobil sa-si schimbe decizia si sa nu renunte la licentele de explorare si exploatare a gazelor din Marea Neagra. Posibil ca Exxon sa nu se retraga, aceste mega-companii spun ce cred ele ca e bine sa spuna, e posibil sa se schimbe decizia si sa nu se retraga, a spus Iohannis.

Federatia Romana de Fotbal vrea sa permita consumul de bere pe arenele din Romania

Andrei Vochin, consilierul presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a declarat ca Federatia Romana de Fotbal doreste permiterea consumului de bere pe stadioanele din Romania.

SURPRIZA: Acesta este cel mai iNALT BLOC de locuinte din Romania! (FOTO)

In Romania se construieste tot mai mult si tot mai complex. Cea mai inalta cladire de locuinte din Romania a fost construita la Cluj si are 31 de etaje si peste 180 de apartamente, anunta.

CTP a rabufnit dupa tragedia de la Timisoara: Suntem un soi de sobolani. Mesaj dur despre autoritatile din Romania

Cristian Tudor Popescu este de parere ca autoritatile din Romania sunt nepasatoare in fata problemelor cu care se confrunta cetatenii. Gazetarul a analizat modul in care institutiile statului au actionat in ultimele luni in cazurile Caracal, Brazi, Baicoi si Timisoara. CTP: Am evoluat in ochii autoritatilor, suntem un soi de sobolani inca ceva dinainte de .

Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania. Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019. Foto

In clasamentul tarilor care au cele mai frumoase femei din lume intra si Romania, darcine este cea mai cea? Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019? Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania? Dupa o absenta de un an, Romania revine in competitia Miss Universe. De aceasta data, ne va .

Irina Scarlat, Revolut: Pregatim un produs pentru firme Salariile vor putea fi incasate direct pe cardul Revolut atunci cand bancile din Romania vor permite plati transfrontaliere in lei

Revolut are un produs destinat companiilor- Revolut for Business- dar care nu este prezent inca pe piata din Romania. Lucram la proiectul prin care produsul va fi lansat si la noi, a spus luni intr-o conferinta Irina Scarlat Country Manager Revolut Romania. Ea a mai explicat de ce nu se pot incasa salariile direct in contul de Revolut. Salariile vor putea fi platite direct pe carduri Revolut de catre angajatori atunci cand bancile din Romania vor permite plati transfrontaliere in lei. in momentul de fata Romania si Bulgaria sunt singurele tari din UE care nu permit efectuarea de transferuri cross-broder in alte monede, a explicat Scarlat.

imbunatatirea competentelor digitale ale angajatilor din Romania, finantata din fonduri europene

Imbunatatirea competentelor digitale ale angajatilor din Romania ar urma sa fie finantata prin Programul Operational Capital Uman POCU) 2014 - 2020, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului.

Piata intraday de energie din Romania a fost cuplata cu alte 20 de tari din Europa

Piata intraday de energie din Romania a fost cuplata marti dupa-amiaza cu pietele similare din alte 20 de tari europene, iar primele cantitati de energie au fost deja livrate in cursul noptii trecute, a declarat Victor Ionescu, directorul operatorului bursier OPCOM.

Fonduri europene pentru finantarea imbunatatirii competentelor digitale ale angajatilor din Romania

Statul pregateste o schema de fonduri europene pentru finantarea imbunatatirii competentelor digitale ale angajatilor din Romania, a anuntat, miercuri, Ministerul Fondurilor Europene, in urma unei discutii cu o serie de antreprenori din domeniul IT.

STUDIU: Piata de spatii industriale din Romania ar putea fi afectata in urma Brexitului

Piata de spatii industriale din Romania ar putea simti efecte semnificative in urma unui Brexit dur, considera specialistii unei companii de consultanta imobiliara.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3109 seconds )