Libnet.ro
UNICEF

16:15

ExxonMobil - cea mai mare vanzare de active din ultimele decenii Americanii renunta la zacamintele de gaze din Europa

Hotnews Hotnews,
 ExxonMobil - cea mai mare vanzare de active din ultimele decenii Americanii renunta la zacamintele de gaze din Europa

Americanii de la Exxon Mobil demareaza cea mai mare vanzare de active din ultimele decenii, renuntand la zacaminte de gaze si titei in valoare de pana la 25 de miliarde de dolari in Europa, Asia si Africa, au declarat, pentru Reuters, surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, potrivit Agerpres. Exxon ar intentiona sa renunte efectiv la operatiunile sale upstream de petrol si gaze naturale din Europa, inclusiv la cele din Romania. Aceste informatii contrazic declaratiile presedintelui Klaus Iohannis, care a spus, zilele trecute, ca este posibil ca ExxonMobil sa-si schimbe decizia si sa nu renunte la Romania. continuă pe Hotnews

Cea mai mare fuziune bancara din SUA, dupa criza financiara

BB and T si SunTrust Banks creeaza Truist Financial, a sasea mare banca din Statele Unite Federal Reserve Fed - banca centrala a SUA) si Federal Deposit Insurance Corp. au aprobat fuziunea dintre BB and T Corp. si SunTrust Banks Inc. , tranzactie care reprezinta cea mai mare alianta parafata intre doua banci dupa criza financiara globala din 2007- 2009, potrivit Reuters si USA Today.

Raport Salvati Copiii: Peste 150.000 de copii romani merg la culcare flamanzi, iar Romania are cea mai mare rata a mortalitatii in randul copiilor din UE

Romania are cea mai mare rata a mortalitatii in randul copiilor din Uniunea Europena, peste 150. 000 de copii merg seara la culcare flamanzi, iar deprivarea materiala severa in randul copiilor sub 6 ani 21,5%) este cea mai ridicata din UE media este de 5,9%), arata un raport privind drepturile copilului in Romania, realizat de Organizatia Salvati Copiii Romania si Avocatul Poporului. Situatia copilului din Romania ramane una critica, cu peste o treime dintre copii traind sub pragul saraciei si cu un clivaj cronic intre urban si rural in ceea ce priveste drepturile de baza sanatate, educatie, viata, arata raportul.

Alina Stoica, cea mai temuta femeie interlop din Spania. Ce se intampla acum cu Spaima Madridului

Romanca supranumita Spaima Madridului se numeste Alina Stoica si a ajuns sa fie cunoscuta in lumea infractorilor de peste hotare. Aceasta a devenit cea mai temuta femeie-interlop din Spania, fiind originara din Galati si incetul cu incetul si-a croit un drum prin comunitatea infractionala din respectiva tara. De curand s-a aflat si ca femeia si-a .

Iranul, cuprins de proteste simultan cu Irak-ul si Libanul, in timp ce sufera de cea mai mare slabiciunea ultimilor ani. Este regimuliranian in pericol de prabusire? (FOTO, VIDEO)

De cateva zile, Iranul se confrunta cu proteste de mare amploare in aproximativ 100 de orase, intr-unmoment in care politica regimului de la Teheran da dovada de slabiciune, atat pe plan extern, cat si.

ANALIZA Iranul, cuprins de proteste simultan cu Irak-ul si Libanul, in timp ce sufera de cea mai mare slabiciunea ultimilor ani. Este regimuliranian in pericol de prabusire? (FOTO, VIDEO)

De cateva zile, Iranul se confrunta cu proteste de mare amploare in aproximativ 100 de orase, intr-unmoment in care politica regimului de la Teheran da dovada de slabiciune, atat pe plan extern, cat si.

Cu cat cresc amenzile de circulatie odata cu salariul minim. Cea mai mare ajunge 22.300 de lei

Amenzile rutiere ar putea creste de la 1 ianuarie 2020 cu 53%, iar cea mai mica contraventie ar putea scoate din buzunarele soferilor 446 de lei. Asta pentru ca valoarea punctului-amenda, care se calculeaza, potrivit Codului rutier, ca 10% din salariul minim brut, creste de la 145 de lei la 223 de lei.

Romania a avut in septembrie cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana

Lucrarile de constructii in Romania au inregistrat o crestere de 28,9% in luna septembrie 2019, comparativ cu luna septembrie 2018, acesta fiind cel mai mare avans in randul statelor membre UE, arata datele publicate de Eurostat.

Tara noastra a fost cea mai dinamica piata auto din Europa, in luna octombrie

Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA a anuntat marti ca vanzarile de autoturisme noi in Europa UE plus tarile EFTA) au inregistrat o crestere de 8,6% in luna octombrie 2019 comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, cea mai dinamica piata auto fiind cea din Romania, unde inmatricularile de autoturisme noi au inregistrat o crestere de 58,1% in ritm anual, transmite Reuters.

AVERTIZARE ANM: Urmeaza zile cu FRIG CUMPLIT si NINSOARE ABUNDENTA in cea mai mare parte a tarii

Vremea se raceste brusc! DOLIU LA PRO TV! DURERE FARA MARGINI PENTRU DANA ROGOZ! A FACUT ANUNTUL TRIST! AI MURIT. La sfarsitul acestei saptamani sunt prognozate.

Business report: O solutie pentru tsunamiul de la pensii; Meserie platita bine: un inspector de munca incaseaza lunar pana la 1.000 de euro la stat; in ce domenii este cea mai mare lipsa de angajati

Haosul din piata de energie continua. Furnizorii de ultima instanta de energie electrica nu ar fi contractat, pana la aceasta data, nimic. Volkswagen anunta cand va decide daca va mai construi noua sa fabrica in Turcia, la care spera si Romania. Volkswagen analizase mai multe posibile locatii pentru noua sa fabrica din Europa de Est.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )