Libnet.ro
UNICEF

10:46

Face parte de pe lista celor mai mari regizori, dar filmul sau a fost interzis

Antena3 Antena3,
Face parte de pe lista celor mai mari regizori, dar filmul sau a fost interzis

Filmul lui Steven Spielberg, The Post, a fost interzis in Liban din cauza cenzurii. Productia cinematografica, care ii are ca protagonisti pe Tom Hanks si Meryl Streep, a fost urmarit de comisia. continuă pe Antena3

Una dintre cele mai mari fabrici de zahar din Romania se inchide. 215 angajati vor fi concediati

Fabrica de zahar Diamant din Oradea, una dintre cele mai mari din tara, se va inchide din aceasta primavara. Compania germana PfeiferLangen a decis sa renunte la productie din cauza pretului mare al sfeclei de zahar. Negocierile pentru vanzarea fabricii au esuat, iar cei 215 angajati au fost informati ca vor fi disponibilizati.

Bloomberg: Averea romanilor a ramas la fel in ultimii cinci ani, in ciuda celei mai mari cresteri economice din UE

Romanii nu sunt mai bogati in prezent decat in urma cu cinci ani, desi Romania inregistreaza cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana UE), potrivit Bloomberg, citat de News. ro.

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, dupa ce doi caini de lupta au sfasiat trei oameni: Voi da cele mai mari sanctiuni posibile

Edilul Iasiului Mihai Chirica a facut mai multe declaratii dupa ce, duminica, trei persoane au fost sfasiate de caini Amstaff, in apropiere de centrul orasului.

Fabrica de zahar din Oradea, una dintre cele mai mari din tara, se inchide

Una dintre cele mai cunoscute fabrici de zahar din tara, de la Oradea, se inchide din cauza ca firma germana care o detine nu a reusit sa o faca profitabila. Investitorii pleaca insa si cu numele, vor produce zahar Diamant in Polonia si Ucraina, potrivit Digi 24.

Presa straina, despre cazul politistului pedofil: Tensiunile din Guvern sunt mai mari decat cele din Politie

Premierul si ministrul de Interne ai Romaniei au opinii diferite privind scandalul declansat de politistul-pedofil. Arestarea lui Eugen Stan, un politist care a recunoscut mai multe fapte de.

Topul celor mai vandute carti in 2017. Ce au comandat romanii online anul trecut

Comertul online de carte merge din ce in ce mai bine, romanii preferand sa comande pe internet cartile dorite. Site-urile de specialitate afiseaza tot timpul topul vanzarilor sau ale preferintelor cititorilor, astfel ca putem sa vedem cele mai dorite carti in 2017.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1922 seconds )