Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ce facea Iulia Vantur, in timp ce Salman Khan era bagat la puscarie

B1 B1,
Ce facea Iulia Vantur, in timp ce Salman Khan era bagat la puscarie

Starul indian Salma Khan a fost ridicat de politie si incatusat. El a fost condamnat la cinci ani de inchisoare pentru braconaj, dupa ce, in 1998, ar fi omorat doua antilope cu coarne spiralate dintr-o rasa ra. continuă pe B1

Iulia Vantur a facut marturisiri despre viata in India, greutatile intampinate si relatia cu Salman Khan: El a fost mereu langa mine

Vedeta TV Iulia Vantur 37 de ani) a vorbit despre decizia de a se stabili in India, despre cum a schimbat-o acest pas, dar si despre relatia cu starul bollywoodian Salman Khan 52 de ani), dezvaluind care a fost cel mai de pret sfat pe care l-a primit de la el.

Salman Khan a fost condamnat la 5 ani de inchisoare pentru braconaj

Superstarul de la Bollywood Salman Khan a primit o sentinta de 5 ani de inchisoare pentru braconaj, dupa ce a omorat doua antilope rare, protejate de lege, in statul Rajasthan, in timp ce filma pentru un.

Salman Khan a fost condamnat la cinci ani de inchisoare dupa ce a omorat doua antilope rare

O veste bomba vine de la Bollywood! Salman Khan a fost condamnat pentru braconaj la cinci ani de inchisoare de o instanta din India. Decizia, insa, nu este definitiva. Salman Khan poate face apel in instan?.

Salman Khan, condamnat la 5 ani de inchisoare

O instanta din India l-a condamnat pe superstarul Bollywoodian la 5 ani de inchisoare, pentru braconaj. Actorul, in varsta de 52 de ani, a fost gasit vinovat de incalcarea legilor privind viata salbatica, prin uciderea unei antilope, dintr-o specie aflata pe cale de disparitie.

Superstarul bollywoodian Salman Khan risca pana la 6 ani de inchisoare: care este acuzatia

Actorul indian Salman Khan 52 de ani) a fost gasit vinovat pentru braconaj, joi, potrivit unui procuror. Actorul risca pana la 6 ani de inchisoare, scrie AFP. com.

Ce viata duce Iulia Vantur in India si de ce ii este dor de Romania

Iulia Vantur locuieste de ani buni in India si povesteste de ce este fascinata de aceasta tara, dar si de ce ii este dor de Romania si ce face de fiecare data cand revine acasa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )